058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij die enthousiaste real-time PLC programmeur die geen uitdaging uit de weg gaat?


Organisatie

Hoe verpak je snel duizenden artikelen in een op maat gemaakte doos? En hoe maak je binnen een half uur honderden brieven verzendklaar? Verspreid over ruim 30 landen werken de ruim 6.200 collega’s iedere dag aan de oplossingen voor deze vragen. De wereld van onze opdrachtgever is een dynamische wereld en staat geen seconde stil. Door te innoveren voorzien zij de wereld van revolutionaire, maar vooral ook duurzame oplossingen voor pakketpost, frankeren, het vullen en openen van enveloppen en logistiek management van documenten.


Functie

Vanwege toekomstige ontwikkelingen en het steeds groter wordende aantal geïnstalleerde machines, zoekt onze opdrachtgever uitbreiding van het Engineering team. Wij zijn voor ze op zoek naar een gedreven real-time PLC programmeur die gaat helpen met het vormgeven van nieuwe machines en het onderhouden van de bestaande machines. Naast jouw ervaring als programmeur van machinebesturingen, heb je ook affiniteit met hardware en mechanische constructies. Je bent werkzaam op de afdeling Engineering, maar hebt ook nauw contact met collega’s van de afdelingen Service en Operations bij de introductie van nieuwe producten en vragen uit het veld.


Samen met je collega software engineers, ontwikkel je software in een digital twin (simulatie) omgeving, om het daarna in een echte machine in onze prototype hal te integreren.


Functie-eisen

De enthousiaste real-time PLC programmeur gaat uitdagingen aan. Je bent te kenmerken als “zelfredzaam en eigenzinnig” zonder daarbij het belang van de stakeholders uit het oog te verliezen. Bovendien ben je resultaatgericht en laat jij je niet snel uit het veld slaan. Ervaring als programmeur heb je bij voorkeur opgedaan bij een productie- of ontwikkelingsbedrijf (machinebouwer). Je bent accuraat en schakelt makkelijk tussen verschillende hiërarchische niveaus.


En dat vul je nog eens aan met:

  • Ervaring / affiniteit met real-time machine besturingen in PLC omgevingen (Er wordt gebruik gemaakt van Beckhoff);
  • Beheersing van de programmeertalen ‘Structured text’ en C++;
  • Een afgeronde HBO opleiding richting mechatronica/elektronica/software/industriële automatisering;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Bereid tot reizen bij het integreren van je nieuwe software of bij incidenteel ondersteunen van service in het veld;
  • Het zijn van een teamspeler.


Aanbod

De klant staat centraal en we zijn met z’n allen verantwoordelijk voor het product. Dat klinkt logisch, maar hetkomt niet automatisch. Daarom wordt er veel geïnvesteerdin de mensen. Als jijmeedoet, wordt jouw passie en behaalde resultaat door onze opdrachtgever beloond met arbeidsvoorwaarden die goed passenbij het niveau van de functie en je achtergrond.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. PART Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.