058 833 0001 info@parttechniek.nl

Proces Engineer – Sumar

Introductie

Ben jij op zoek naar een uitdagende technologische werkomgeving? En ben jij gedreven om een team van collega’s mee te nemen in proces analyses en verbeter plannen? 


Organisatie

Hygiëne bevorderen: daar draait het om bij de producten van onze opdrachtgever. Zij ontwikkelen producten die wereldwijd in ontelbare huishoudens én bedrijven gebruikt worden. Als Process Engineer werk jij in Suameer op de Converting afdeling waar non-woven en tissue moederrollen op verschillende converting lijnen bewerkt worden.

Functie

Jij richt je op de continue verbetering van de processen in een hoog geautomatiseerde productieomgeving. Om de productie naar een nóg hoger plan te tillen, is het belangrijk om verliezen door ongeplande stilstand te elimineren. Het ideaalbeeld? Nul ongeplande productiestops!

 

Jouw doel is de resultaten van de productielijnen te verbeteren samen met de mensen op de werkvloer. De operators zijn enorm vakkundig en weten hoe de productielijn werkt. Jij zoekt samen met hen naar oplossingen om de processen nog efficiënter te maken. Daarnaast werk je samen met andere Process Engineers, afdelingshoofden van productielijnen, de mechanisch en elektrotechnisch specialist. 

 

Wat ga je doen?

 • Uitvoeren van RCA’s, analyseren van data, doen van voorstellen en implementeren van oplossingen voor structurele problemen en procesoptimalisaties.
 • Ontwikkelen van duurzame standaarden in de productieprocessen.
 • Beheren van de Global Manufacturing Excellence systemen en tools zoals DDS, CIL, CL, SPC zodat Veiligheid, Kwaliteit en Productie goals worden behaald.
 • Beheren en ontwikkelen van standaarden in de productieprocessen, zoals settings en werkinstructies.
 • Deelnemen aan het Dagelijks Ochtend Overleg van een productie gebied en oppakken van de daaruit voortkomende acties.
 • Trainen en coachen van het operator team op gedefinieerde standaarden
 • Ondersteunen bij materiaal of productontwikkeling en project implementatie 

Functie-eisen

 • Bachelor of master in een technische richting, zoals werktuigbouwkunde, mechatronica, supply chain management
 • Ervaring in een geautomatiseerde productie omgeving
 • Uitstekend analytisch vermogen, gedreven om tot de kern van dingen te willen gaan
 • Goede communicatieve vaardigheden; neemt mensen mee in het hoe en waarom
 • Gedreven, besluitvaardig en doelgericht
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Aanbod

Een super leuke baan met gedreven collega’s in de fabriek in Suameer! Wat de fabriek van de opdrachtgever van PART Techniek in het Friese Suameer zo bijzonder maakt? Zij zijn de enige locatie in de wereldwijde organisatie met 48.000 werknemers, die nonwoven-producten voor hygiënetoepassingen maakt! Dit alles in een no-nonsens, informele werksfeer waar veel ruimte is voor samenwerking, innovatie en techniek! Zij bieden een marktconform salaris, inclusief 13e maand en een gunstige pensioenregeling. 


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of deze functie die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


[cx_apply_button]

GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Aan de slag

Door het combineren van onze marktkennis en het doorgronden van jouw ambities in de technische sector weten wij dé uitdaging voor jou te vinden die jouw werkgeluk boost!