058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Streef jij naar continue kwaliteitsverbetering? Met jouw drive ga je altijd voor het beste eindresultaat en steeds betere producten. Hierin staan de wensen van de klant uiteraard voorop. In elk project dat je als Process Engineer oppakt, zorg je voor de beste oplossing. Soms is het simpel, soms kom je met innovatieve ideeën. Jij streeft ernaar elk verbetertraject succesvol te begeleiden en af te ronden.


Organisatie

Onze opdrachtgever is marktleider op het gebied van deursystemen voor het openbaar vervoer. Zij bieden de modernste technologie, duurzame producten van hoge kwaliteit en op maat gemaakte oplossingen om de passagierservaring te verbeteren en de uitvaltijd te verminderen. Onze opdrachtgever richt zich op deursystemen voor intensief stedelijk passagiersvervoer. Wat 25 jaar geleden begon, is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met vestigingen in Bolsward, UK, USA, Hong Kong en Australië. Inmiddels werken ongeveer 200 medewerkers met veel enthousiasme en plezier bij onze opdrachtgever.


Functie

Je werkt aan meerdere projecten tegelijkertijd en weet hiertussen snel te schakelen. Als Process Engineer streef je altijd naar het leveren van betrouwbaarheid en kwaliteit, en dit staat daarom in alle projecten voorop. Je hebt bijvoorbeeld interne projecten lopen op het gebied van productie en logistiek. Ook zorg je tegelijkertijd voor de implementatie van het nieuwe testsysteem dat onlangs geïntroduceerd is. Je analyseert daarnaast op projectmatige basis bestaande processen; zijn ze nog actueel, of zie je ruimte voor verbeteringen? Aan jou hierover in gesprek te gaan met leidinggevenden.Je komt in een hecht, informeel en betrokken team, maar in je projecten werk je zelfstandig, pak je je verantwoordelijkheid en maak je het verschil.


Als Process Engineer heb je regelmatig overleg met leveranciers over het verbeteren van de kwaliteit. Jij vindt het daarnaast belangrijk om up-to-date te blijven over jouw vakgebied; je bent nieuwsgierig naar ontwikkelingen in de markt, haalt informatie op en ziet kansen voor onze opdrachtgever! Daarnaast bezoek je een aantal keer per jaar klanten in het buitenland.


Functie-eisen

  • Je hebt een (technische) HBO opleiding afgerond richting Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde of soortgelijk;
  • Je hebt kennis van lean productietechnieken en Six Sigma methodieken;
  • Je hebt een sterk technisch inzicht;
  • Bij voorkeur heb je kennis van ERP systemen en 3D ontwerpprogramma’s;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of deze functie de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. PART Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.