058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Recentelijk je studie met specialisatie Chemische Technologie, Voedingsmiddelentechnologie of soortgelijk afgerond? Of heb je de eerste stap op de arbeidsmarkt al gezet, maar ben je toch op zoek naar een uitdaging die beter aansluit op je wensen en/of opleiding? Gezamenlijk met onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Process Engineer ter versterking van het projectteam.


Organisatie

Onze opdrachtgever ontwerpt, fabriceert en installeert, met ongeveer 100 werknemers, roestvaststalen equipement (bijvoorbeeld tanks, bordessen) en procesinstallaties voor vele klanten door heel (Noord-)Nederland. Haar klanten zitten voornamelijk in de voedingsmiddelen-, chemische en farmaceutische industrie.


Functie

Onze opdrachtgever is op zoek naar een klantgerichte, gedisciplineerde en flexibele collega die zowel zelfstandig als in teamverband engineering werkzaamheden uit kan voeren. De werkzaamheden bestaan uit alles wat bij een project komt kijken. Hierbij valt te denken aan het eerste ontwerp tot het uiteindelijk in bedrijf stellen van een installatie. Onze opdrachtgever bouwt zelf de procesinstallatie, waardoor je als engineer veel aanwezig bent op de fabrieken en je regelmatig overleg hebt met monteurs. Binnen deze functie is iedere dag anders; de ene dag teken je nieuwe P&ID’s of bereken je nieuwe pompen, de andere dag start je een installatie op of overleg je met de opdrachtgever en de monteurs hoe de installatie gebouwd gaat worden. De werkzaamheden vinden vooral plaats in het Noorden van Nederland.


Functie-eisen

  • Je beschikt over een recent afgeronde HBO/WO opleiding, met specialisatie Chemische Technologie, Voedingsmiddelentechnologie of soortgelijk.
  • Je bent schoolverlater of je hebt relevante werkervaring.
  • Je hebt interesse in de voedingsmiddelen- en zuivelindustrie.
  • Je hebt interesse in het realiseren van productieprocessen of het verbeteren van bestaande productieprocessen.
  • Je bent in staat om je theoretische kennis om te zetten naar de praktijk.
  • Je hebt een rijbewijs (B) en beschikt over eigen vervoer.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of de functie van Process Engineer de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. PART Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.