058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Wil jij met behulp van innovatieve techniek invloed hebben op het schoner maken van de wereld? En wil jij werken bij een revolutionair bedrijf dat streeft naar verschoning van de wereld en verbetering van de volksgezondheid? En wil jij als ervaren engineer ‘junioren’ meenemen in initiatief, proces en afronding? Dan is Part Techniek in verband met de vacature van senior proces engineer op zoek naar jou!


Organisatie

De vooruitstrevende techniek van onze opdrachtgever zorgt ervoor dat afvalwater wordt omgezet in biogas. Deze techniek vindt zijn toepassing wereldwijd vooral in de papier-, food- en chemische industrie. Wil jij graag impact hebben op de vervuiling van de aarde en daarmee de volksgezondheid en werken bij een internationaal bedrijf met Friese no-nonsense-mentaliteit? Dit is je kans!


Functie

Als Senior Proces Engineer ben je nauw betrokken bij de technologie van onze opdrachtgever. Dit proces loopt van aanvragen tot aan het in bedrijfstellen van installaties in binnen- en buitenland. Je biedt technische ondersteuning aan de sales afdeling bij onder andere het maken van offertes, calculaties en business cases. Je houdt je bezig met het ontwerpen en uitwerken, opstarten en leveren van nazorg van installaties. De proces engineering stuur je aan, maar je bent ook niet te beroerd om het zelf ‘voor te doen’. Zo houd jij je bezig met het procestechnische ontwerp en waarborg je de voortgang, performance, kwaliteit en veiligheid. Tussen de bedrijven door, maar natuurlijk voornamlijk doordat je er continue mee werkt houd je de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied goed in de gaten. Trends en signalen vertaal je door naar ontwikkeling van nieuwe processen en producten.


De innovatieve technologieën van onze opdrachtgever worden gebruikt in veel uiteenlopende markten. Jij zult voornamelijk werken aan (internationale) projecten in verschillende industrieën. Hierbij zullen zowel proces technische, mechanische en elektrotechnische aspecten aan bod komen. Je werkt nauw samen binnen het multidisciplinaire team. En je hebt veel contact met klanten en leveranciers.


Functie-eisen

Gelden onderstaande eigenschappen voor jou en wil je werken bij een revolutionair bedrijf? En krijg jij energie van onderzoeken hoe je processen en intallaties beter, efficiënter en goedkoper kunt maken omdat je op zoek bent naar de beste oplossing voor alle partijen? Dan ben jij de senior process engineer waar PART Techniek naar op zoek is!

 • HBO werk- en denkniveau en een afgeronde studie chemische of proces technologie;
 • Kennis van anaerobe en aerobe waterzuiveringsprincipes;
 • Gebruik van Autocad voor het tekenen en lezen van P&ID’s;
 • Minimaal 10-15 jaar relevante werkervaring als (sr.) process engineer;
 • Woonachtig in een straal van maximaal 40 km van Sneek;
 • Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels;
 • Je bent bereid tot internationaal reizen;
 • Hands on mentaliteit;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken, stressbestending, communicatief, oplossingsgericht en creatief.


Aanbod

 • Een uitstekend marktconform salaris;
 • Een opleidingsbudget van in ieder geval €2500,- per jaar zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
 • Een jaarcontract via Part Techniek, de intentie is heel duidelijk hierna een vast contract bij onze onze opdrachtgever.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie van ‘Process Engineer’ van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.