058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarbij je actief kunt meedenken over het verbeteren van productieprocessen? Werk je graag in teamverband aan kwaliteit, productiviteit en technische beschikbaarheid? Dan heeft Part Techniek een leuke en uitdagende vacature!


Organisatie

Onze opdrachtgever is marktleider in het ontwikkelen, produceren en verkopen van hoogtechnologische restlichtversterkers die worden gebruikt in de industriële, wetenschappelijke, medische en nachtvisie markt. Ze zijn een internationale organisatie met vestigingen in Frankrijk, Verenigde Staten en Nederland. In de productiefaciliteit zijn ongeveer 250 medewerkers werkzaam; naast productie zijn hier ook afdelingen zoals R&D, Finance, Engineering, Supply Chain Management, Inkoop, Sales en Marketing gevestigd.


Functie

Als Process Engineer ben je verantwoordelijk voor het bewaken, analyseren en verbeteren van productieprocessen. Om dit te bewerkstelligen voer je nieuwe processen en methodes in en implementeer je technische oplossingen om het technisch rendement binnen de productie op target te houden en om de productie yield te verbeteren.


Je analyseert productiedata en organiseert planmatig experimenten op basis van een projectplan om de processen te verbeteren. Op basis van de uitkomsten van de analyses over de productiedata breng je advies uit en draag je zorg voor zowel correcte werkinstructies, documentatie en specificaties als voor procesparameters en productontwerpen. Je bent in staat om een projectplan op te stellen conform 6 Sigma/NPI-procedure en om een projectteam aan te sturen dat meewerkt aan jouw projecten. Bij het aansturen van een projectteam hoort het opstellen van (project)rapportages ook tot jouw takenpakket.


Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in een technische richting;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je hebt ervaring in het analyseren van data en het opstellen van een advies(rapport);
 • Je hebt ervaring met het werken in projecten en het opstellen van projectplannen;
 • Je kunt goed luisteren en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je kunt goed plannen en organiseren en bent in staat een probleemanalyse te maken;
 • Je houdt er van om de voortgang te bewaken en stelt bij waar nodig;
 • Jouw kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is uitstekend.


Aanbod

 • Een uitdagende functie met eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid;
 • Een belangrijke rol binnen een ambitieuze organisatie;
 • Ruimte voor zelfontwikkeling en opleiding;
 • Een team met leuke collega’s;
 • Marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of de functie van ‘Process Engineer’ de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting. Part Techniek vertelt je graag meer.