058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Wij zijn op zoek naar een ervaren projectleider met veel interesse voor het realiseren van technische projecten. Een afwisselende functie waarin je aan de slag gaat met het ontwerpen, fabriceren en installeren van procesinstallaties bij verschillende klanten in de voedingsmiddelenindustrie. Heb je relevante werkervaring als projectleider in de techniek? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!


Organisatie

Onze opdrachtgever ontwerpt, fabriceert en installeert, met ongeveer 100 werknemers, roestvaststalen equipement (bijvoorbeeld tanks, bordessen) en procesinstallaties voor vele klanten door heel (Noord-)Nederland. Haar klanten zitten voornamelijk in de voedingsmiddelen-, chemische en farmaceutische industrie.


Functie

In deze afwisselende functie ga je aan de slag met het ontwerpen, fabriceren en installeren van procesinstallaties bij verschillende klanten in de voedingsmiddelenindustrie. Als projectleider geef je leiding aan de uitvoering van werkzaamheden voor de klanten, in de vorm van projecten of regie. Ook ben je als projectleider verantwoordelijk voor het verwerven van projecten en ben je uitstekend in staat om de klantvraag te vertalen naar offertes. Zodra er een project start, ben je verantwoordelijk voor de projectplanning, het samenstellen en aansturen van het team en het tussentijds evalueren van de voortgang van het project. Als projectleider stel je ook de financiële rapportages op en draag je zorg voor de winstgevendheid van de projecten.


Functie-eisen

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en relevante werkervaring als projectleider (minimaal 5 jaar ervaring).
  • Je hebt ervaring en affiniteit met technische procesinstallaties in de voedingsmiddelenindustrie.
  • Je bent communicatief vaardig, klantgericht en hebt aantoonbare commerciële vaardigheden.
  • Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en bent in staat om meerdere projectteams aan te sturen.
  • Je bent in staat om een projectplanning te maken en deze te bewaken.
  • Je bent woonachtig in het Noorden van Nederland.


Aanbod

  • Een prettige werksfeer in een informele bedrijfscultuur.
  • Variërende en uitdagende projecten.
  • Een dienstverband van minimaal 24 uur per week.
  • Een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden afhankelijk van opleiding en ervaring (conform cao).


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie van ‘Product Owner’ van PART Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.