058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Op zoek naar een leuke en uitdagende functie als die van Projectmanager? Omdat onze opdrachtgever groeit en het aantal projecten verder stijgt zijn we op zoek naar structurele uitbreiding van het team. Ben je bereid om jezelf te blijven ontwikkelen en hierbij inspanning te leveren om te kunnen innoveren, grenzen te verleggen en kennis te delen? Dan is deze vacature van Part Techniek een prachtkans!


Functie

Als projectmanager werk je samen met je collega projectmanagers en met de afdelingenverkoop, inkoop, engineering, productie en montage.Je bent verantwoordelijk voor:

  • het tot uitvoer brengen van projecten van € 100.000 tot € 1.500.000;
  • coördinatie en planning van alle activiteiten, vanaf order tot opleveringaan de klant;
  • het bewaken van de projectstatus, projectbudget en financiëlerapportage;
  • het verzorgen werkinstructies voor projectmedewerkers;
  • het verzorgen van interne en externe communicatie met de klant..


Functie-eisen

Een afgeronde technische HBO-opleiding (WTB, TB, Bouwkunde). Een goedebeheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.Beheersing van de Franse of Spaanse taal is een pré. Vaardigheid mettekstverwerking- en spreadsheetprogramma’s (Word, Excel, MS Project,Outlook, Powerpoint, etc.)


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat deze vacature van Part Techniek wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app Part Techniek gerust voor een uitgebreide toelichting.