058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Wil jij werken in een complexe projectomgeving? Hou je van hands-on projecten in een hightech omgeving waar ontwikkeling en productie op dezelfde locatie plaatsvinden? Ben jij graag de spil tussen de klant en organisatie? 


Organisatie

De opdrachtgever van PART Techniek is een first tier supplier van zeer complexe fijnmechanische– en mechatronische modules met fabricage eisen tot 1 duizendste millimeter nauwkeurig. Ze opereert in uiteenlopende industrieën, zoals de semiconductor-, medische-, defensie-, en (aero)space-industrie. Al in een vroeg stadium is zij betrokken bij nieuwe technologische ontwikkelingen en zorgt voor de rechtstreekse implementatie hiervan in industriële toepassingen.


Functie

Jij bent volop bezig met NPI (New Product Introduction) projecten waarbij de behoefte van de klant vertaald wordt naar de organisatie. Uiteraard is het doel van jouw rol om het project binnen tijd, budget en kwaliteitseisen (intern/extern) te realiseren. Dit doe je door middel van het definiëren en opstellen van een PMP (Project Management Plan) met als doel tevreden klant(en) en interne stakeholders.


Als Projectmanager word je vaak al betrokken in het offertetraject en zorg je voor het technische deel van de aanbieding, ook beoordeel je de business case. Bij opdracht start je het project en bestuur/bewaak je de bekende harde beheer aspecten scope, kwaliteit, timemanagement en geld. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het managen van de minder harde maar niet mindere belangrijke andere aspecten d.w.z. interface met de klant, het team en de andere stakeholders. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering en van jou als Projectmanager wordt een actieve bijdrage verwacht aan het verbeteren van de processen en organisatie.


De uitdaging zit hem in de complexe en vaak nieuwe productontwikkelingen, met veel betrokken interne en externe partijen, vaak voor veeleisende klanten en grote tijdsdruk. Daarnaast werk je in een organisatie die nog volop in beweging is.


Functie-eisen

  • Een HBO of WO opleiding in de richting WTB of Natuurkunde.
  • Je bent een stevige persoonlijkheid en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt affiniteit met productieprocessen en begrijpt hoe deze werken.
  • Je schakelt gemakkelijk op alle niveaus en kunt tegen een stootje.
  • Een goede beheersing van de Nederlands taal, bij voorkeur ook Duits en/of Engels.


Aanbod

Onze opdrachtgever biedt de mogelijkheid om te werken binnen een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidinggevende positie in de markt en een zeer aansprekende projectenportefeuille. Onze organisatie wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er oog en oor is voor elk individu. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat zebedenken en doen. Uiteraard verwachten ze dit ook van onze nieuwe collega. We bieden een bovengemiddeld salaris en opleidingsmogelijkheden. Daarnaast krijg je 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen (cao Metalektro).


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.