058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij de projectmanager naar wie we op zoek zijn?


Organisatie

De vooruitstrevende techniek van onze opdrachtgever zorgt ervoor dat afvalwater wordt omgezet in biogas. Deze techniek vindt zijn toepassing wereldwijd vooral in de papier-, food- en chemische industrie. Wil jij graag impact hebben op de vervuiling van de aarde en daarmee de volksgezondheid en werken bij een internationaal bedrijf met Friese no-nonsense-mentaliteit? Dit is je kans!


Functie

Als projectmanager ben je de spil in het proces van het ontwerp, productie en oplevering van installatie van onze systemen. Dit proces loopt van aanvragen van klanten tot aan daadwerkelijke realisatie en uiteindelijk uitvoering van het project. Als verantwoordelijke voor het project maak je samen met de afdeling sales en engineering een ontwerp met daarbij behorende kostencalculatie. Voor de afdeling sales vormen deze gegevens de basis voor een solide aanbieding. Na het verkrijgen van de opdracht ben je verantwoordelijk voor de realisatie van het project binnen de daarvoor gestelde tijd en budget.

Onze innovatieve technologieën worden gebruikt in veel uiteenlopende markten. Jij zult voornamelijk werken aan (internationale) projecten in verschillende industrieën. Hierbij zullen zowel proces technische, mechanische en elektrotechnische aspecten aan bod komen. Je werkt nauw samen binnen ons multidisciplinaire team. Daarnaast heb je veel contact met klanten en leveranciers.


Functie-eisen

  • HBO/WO werk- en denkniveau met een afgeronde studie werktuigbouwkunde/ procestechniek of gelijkwaardig;
  • Aantoonbare project ervaring in verschillende biologische of chemische industrieën;
  • Commercieel inzicht;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als projectmanager;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
  • Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels, Duits is een Pré;
  • Je bent bereid tot internationaal reizen;
  • Sterke communicatieve en oplossingsgerichte vaardigheden;


Aanbod

Een verantwoordelijke en leuke functie in een prettige werkomgeving met enthousiaste collega’s, prima arbeidsvoorwaarden en salariëring in overeenstemming met niveau, werkervaring en leeftijd.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat deze vacature van Part Techniek wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app Part Techniek gerust voor een uitgebreide toelichting.