058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben je een organisatietalent? Heb jij oog voor details en het grotere geheel? Ben jij pas tevreden als de klant dat is? Ben jij de Projectmanager naar wie Part Techniek op zoek is?


Organisatie

Onze opdrachtgever ontwerpt en bouwt wereldwijd machines en fabrieken voor de verwerking en verpakking van agro- en bulkproducten. Je wordt onderdeel van een gemotiveerd en behulpzaam team van circa 40 personen. Je krijgt volop ruimte voor het uitwerken van je eigen initiatieven. Er heerst een informele sfeer, korte communicatielijnen en willen elke dag groeien.


Functie

Als Projectmanager zorg je voor een succesvolle inbedrijfstelling van machines en fabrieken voor het verwerken en verpakken van agrarische producten. Je geeft sturing aan engineering, inkoop, assemblage en installatie. Jouw planning zorgt ervoor dat je vertragingen vroegtijdig signaleert en oplost.


Je hebt een hekel aan kostenoverschrijdingen. Omdat je zowel met collega’s en leveranciers als met de opdrachtgever nauw contact onderhoudt, weet je wat iedereen nodig heeft en stem je continu de verwachtingen af. Met jouw interesse voor werktuigbouw, elektronica en software, laat je iedereen maximaal presteren voor de klanten in Europa en Noord Amerika.


Functie-eisen

  • Ervaring met leidinggeven aan complexe technische projecten;
  • Technische of bedrijfskundige opleiding op HBO of WO niveau;
  • Je kunt goed overweg met ERP systemen en Microsoft Office.


Aanbod

  • Dienstverband: voltijds / vast;
  • Goed salaris conform CAO Metaalbewerkingsbedrijf;
  • 25 vrije dagen en 13 ADV.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.