Inloggen
058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij op zoek naar een functie met een hoge mate van verantwoordelijkheid bij een toonaangevende organisatie die wereldwijd actief is. Onze opdrachtgever draagt bij aan de belangrijkste uitdagingen van deze tijd. Ben jij de Proposal Manager die onze opdrachtgever gaat ondersteunen in een zeer uitdagende en afwisselende functie waarin techniek, technologie en commercie gecombineerd worden?


Functie

Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van de Sales Managers en licentienemers/partners en in voorkomende gevallen voor de buitenlandse vestigingen. Je gaat samen werken met de Sales Managers bij het voorbereiden, maken van offertes en het verwerven van opdrachten.

Verder ben je verantwoordelijk voor alle zaken die er binnen de organisatie geregeld moeten om te komen tot een juist en efficiënt voorstel. Hierbij onderhoud je intensieve contacten met de relevante afdelingen binnen de organisatie en zo nodig met de eindgebruiker om zo tot een offerteplan te komen. Je bent tevens verantwoordelijk voor de opvolging en borging van de activiteiten die hieruit voortkomen.

Daarnaast initieer je proactief gesprekken met afnemers over marktontwikkelingen en kansen in hun markt en ondersteunt de partijen door bijvoorbeeld het maken van technologische ontwerpen in overleg met de interne afdelingen engineering en technologie. Verder voer je na intern overleg contractonderhandelingen en zorg je bij na gunning van de opdracht voor een overdracht naar de projectleider.


Functie eisen

  • Afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur richting procestechnologie of werktuigbouwkunde;
  • Goede communicatieve en commerciële vaardigheden, teamspeler;
  • Praktisch, klant- en resultaatgericht ingesteld;
  • Nauwkeurig en proactief;
  • Beheersing van de Engelse taal is vereist, kennis van de Duitse taal is een pré.


Aanbod

  • Een goed marktconform salaris bij een groeiend bedrijf;
  • Een opleidingsbudget van in ieder geval €2500,- per jaar zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
  • Een contract via Part Techniek of rechtstreeks via werkgever, de intentie is heel duidelijk om tot een vast dienstverband te komen.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.