058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij ruimdenkend, flexibel, ambitieus, hands-on en daarnaast een goede onderhandelaar? Voor onze opdrachtgever opererend in de offshore markt zijn we op zoek naar een Purchaser!


Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationaal georiënteerde, middelgrote onderneming die systemen bedenkt, ontwerpt en bouwt voor de offshore markt, waarbij de focus voornamelijk ligt op new energy (met name wind), olie en gas en de maritieme sector. De onderneming levert o.a. systemen voor het veilig overbrengen van personeel en vracht, voor boren, pijpleggen, marine en hogesnelheidsschepen. Zo heeft onze opdrachtgever het hele traject in eigen huis: van ontwerp, engineering expertise en productiefaciliteiten met eigen testcapaciteit tot wereldwijde installatie en service & aftersales.


Functie

Als purchaser koop je onderdelen in volgens aangeleverde part-lists en mogelijke wijzigingen hierop. Je ziet erop toe dat het inkoopproces goed verloopt en je bewaakt de tijdige levering van inkooporders. Dit betekent o.a. dat je inkoopopdrachten controleert en verwerkt van leveranciers in het ERP-systeem (ISAH). In het inkoopproces houd je rekening met de interne logistieke en financiële processen. Een mooie, uitdagende operationele inkoop functie met veel dynamiek. Je werkt samen met verschillende afdelingen en je houdt overzicht over het totaal van leveringen met bijbehorende afstemming over aantallen, prijs en timing.


Functie-eisen

Allereerst ben je communicatief vaardig en heb je een stevige persoonlijkheid. Met regelmaat bel je met leveranciers en schakel je intern om het proces goed te laten verlopen. Je bent creatief in het zoeken naar oplossingen en hebt een praktische en ondernemende instelling. In je werk weet je de juiste prioriteiten te stellen en je kunt goed werken onder druk. Je kunt goed in een team functioneren.

 • Minimaal MBO geschoold (HBO werk- en denkniveau);
 • Een aantal jaar werkervaring als operationeel inkoper is een pré, maar deze baan is ook geschikt voor een starter;
 • Je hebt affiniteit met techniek;
 • Je kunt goed omgaan met een ERP-pakket, ervaring met ISAH is een pré;
 • Het werken binnen de OffshoreWind en in een hightech productieomgeving spreekt je aan;
 • Je bent proactief, een echte teamplayer en een goede onderhandelaar;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk).


Aanbod

 • een maximum bruto maandsalaris van € 4.430,78;
 • een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer van € 0,19 netto per km en voor werk-werkverkeer een vergoeding van € 0,32 bruto per km;
 • 25 vakantiedagen en opbouw van 13 ADV-dagen per jaar;
 • 8% vakantiegeld;
 • ruimte voor opleiding en trainingen.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.