058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij ruimdenkend, flexibel, ambitieus, hands-on en daarnaast een goede onderhandelaar? Voor onze opdrachtgever opererend in de offshore markt zijn we op zoek naar een Purchaser!


Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationaal georiënteerde, middelgrote onderneming die systemen bedenkt, ontwerpt en bouwt voor de offshore markt, waarbij de focus voornamelijk ligt op new energy (met name wind), olie en gas en de maritieme sector. De onderneming levert o.a. systemen voor het veilig overbrengen van personeel en vracht, voor boren, pijpleggen, marine en hogesnelheidsschepen. Zo heeft onze opdrachtgever het hele traject in eigen huis: van ontwerp, engineering expertise en productiefaciliteiten met eigen testcapaciteit tot wereldwijde installatie en service & aftersales.


Functie

Als Purchaser ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de inkoopstrategie (o.a. het maken van prijsafspraken voor de langere termijn), zodat de producten en diensten tijdig en met een goede prijs/kwaliteitverhouding aan de projecten geleverd kunnen worden en aansluiten bij de doelstellingen van onze opdrachtgever. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen en je houdt marktontwikkelingen voortdurend in de gaten.


Verder draag je actief bij aan het leveren van input voor de productranges en- modules en denk je mee over de ontwerpdoelen (o.a. kosten, gewicht, maakbaarheid, prijs, standaardisatie, kwaliteit), zodat de afdelingen Projectmanagement en Functional Product Design goede besluiten kunnen nemen omtrent productfamilies. Je bent in staat om met innovatieve ideeën te komen voor het optimaliseren van ons inkoopproces en je bent in staat om een substantiële besparing op de inkoopkosten te realiseren.


Als Purchaser speel je bovendien een actieve rol met betrekking tot de operationele inkoopactiviteiten. Je vraagt offertes aan en beoordeelt deze conform de wensen en specificaties van het projectteam, koopt onderdelen in en houdt tijdens het inkoopproces rekening met de interne logistieke en financiële processen.


Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding;
  • Je hebt affiniteit met geautomatiseerde inkoop/ERP systemen en kan hier vlot mee werken, bij voorkeur ervaring met Isah;
  • Je beschikt over werkervaring in een soortgelijke functie in het vakgebied machinebouw/ metaalsector, leidinggevende werkervaring is een pré;
  • Je kunt behaalde resultaten uit je arbeidsverleden aantonen;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk goed;
  • Je bent accuraat, proactief, een echte teamplayer en een goede onderhandelaar.


Aanbod

Werken bij onze opdrachtgever betekent werken bij een innovatieve en vooruitstrevende speler op wereldniveau in een bijzondere maakindustrie met uitmuntende kennis op hoog niveau. Techniek en creatieve oplossingen staan bovenaan. Onze opdrachtgever heeft een informele en aangename werksfeer binnen een dynamische werkomgeving, zij houden van korte communicatielijnen.


De juiste kandidaat krijgt een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast wordt er veel waarde gehecht aan persoonlijke ontwikkeling.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.