058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij in staat om producten te meten tot op de 1000e millimeter? En ben je om die reden natuurlijk super nauwkeurig en accuraat? Part Techniek is voor haar opdrachgever op zoek naar een Quality Engineer.


Organisatie

De techniek staat nooit stil en de a afdeling waar je komt te werken is continu in ontwikkeling. Innoveren is een van de speerpunten bij onze opdrachtgever en het altijd zoeken naar slimmere en efficiëntere manieren is een belangrijk onderdeel van haar manier van werken. Ze stimuleren nieuwe initiatieven en jij zult dan ook veel vrijheid krijgen in het ontwikkelen en optimaliseren van de meettechnieken, de werkzaamheden en de afdeling.


Functie

Als Quality Engineer ben jij samen met je collega’s van de afdeling verantwoordelijk voor een optimale kwaliteitsborging en begeleiding van het productieproces. Dit doe je onder andere door het uitvoeren van verschillende metingen en controles, conventioneel maar ook CMM gestuurd. Daarnaast begeleidt je op meet technisch gebied je collega’s in de productie bij het afstellen maar ook tijdens het produceren.


Wat je samengevat bij onze opdrachtgever gaat doen:

  • CMM programmeren met Quartis;
  • Vrijgave eerste producten;
  • Controleren van de producten tijdens het productieproces;
  • Inkomende goederen controleren;
  • Visuele eindcontrole.


Functie-eisen

  • Een afgeronde technische mbo- (niveau 4) of hbo-opleiding;
  • Affiniteit en/of ervaringen met meettechnieken;
  • Je komt te werken in een ervaren team waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen. Je bent proactief en je neemt initiatief om dit te bereiken. Je gaat producten meten tot op de 1000e millimeter, je moet dus erg nauwkeurig en accuraat kunnen werken.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.