058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Wil jij werken bij een dynamisch bedrijf waar innovatie hoog in het vaandel staat? De opdrachtgever van PART Techniek ontwikkelt en levert geavanceerde en hoogwaardige apparatuur en machines. Met innovatieve technologie kunnen klanten snel, nauwkeurig en economisch werken. Ze hebben een aantal unieke producten ontwikkeld zoals elektrisch aangedreven apparatuur, eigen software en quickconnect-toepassingen. Het bedrijf staat in de startblokken om grootschalig de internationale markt op te gaan.


Ga jij mee helpen deze internationale groei te verwezenlijken? Solliciteer dan vandaag nog op de vacature van R&D Engineer bij Part Techniek.

Organisatie

De opdrachtgever van Part Techniek is actief in de ontwikkeling, productie, verkoop en installatie van speciaal machinebouw en apparatuur.

Functie

Je coördineert de technisch nieuwe ontwikkelingen en doorontwikkeling van de systemen. Vanuit jouw kennis en vaardigheden op mechatronisch vlak (voornamelijk mechanisch / hydraulisch) geef je technisch inhoudelijk invulling aan productontwikkeling en verbeterprogramma’s voor IT producten en systemen. Met betrekking tot configure-to-order producten heb je een coördinerende rol om te bepalen hoe e.e.a. zo efficiënt en effectief mogelijk georganiseerd kan worden. Ook ben je verantwoordelijk voor het reviewen en verbeteren van technische specificaties van standaard systemen, het aansturen van de release planning van nieuwe functionaliteiten en het coördineren en beheren van de verbetering- / ontwerpverzoeken m.b.t. bestaande producten.

Functie-eisen

Denk jij klantgericht, ben je niet bang om initiatief te tonen en werk je graag in teamverband? En daag je jezelf en je omgeving je uit tot concrete verbeteringen te komen en heb je een sterk probleemoplossend vermogen? En heb je daarnaast;

  • Een afgeronde HBO opleiding in technische richting, bijvoorbeeld HBO werktuigbouwkunde, mechatronica of elektrotechniek,
  • Kennis van hydrauliek, pneumatiek, besturingstechniek,
  • Ervaring in de (speciaal) machinebouw en tekenen / engineering in 3D pakketten (Solid Works, Inventor, Hicad, Creo),
  • Interesse in zowel hard- als softwareontwikkeling en de kansen daarin?

Dan gaat PART Techniek graag met je in gesprek over wat jij als R&D Engineer voor dit bedrijf en jezelf kan betekenen.Aanbod

Werken bij onze opdrachtgever betekent werken bij een innovatieve en vooruitstrevende speler op wereldniveau in een bijzondere maakindustrie met uitmuntende kennis op hoog niveau. Techniek en creatieve oplossingen staan bovenaan. Onze opdrachtgever heeft een informele en aangename werksfeer binnen een dynamische werkomgeving, zij houden van korte communicatielijnen.

De juiste kandidaat krijgt een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast wordt er veel waarde gehecht aan persoonlijke ontwikkeling.

Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of deze vacature van R&D Engineer die mooie volgende stap in je carrière is? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel van R&D Engineer. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. PART Techniek heeft meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.