058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Wij van Part Techniek zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een echte innovator met een mooie rugzak aan ervaring op het gebied van R&D. Weet jij als geen ander het beste te halen uit medewerkers en de projectteams? Heb jij ervaring in de productontwikkeling van complexe mechatronische producten en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging?


Functie

Je bent verantwoordelijk voor de productontwikkeling van geavanceerde mechatronische producten. Dit doe je met een team van zo’n 50 productontwikkelaars met een achtergrond in de Mechanica, Software & Elektronica, en Product Kwaliteit. Je werkt intensief samen met Marketing, Operations, Support, en Inkoop om de marktvraag goed te beantwoorden met innovatieve en onderscheidende oplossingen. Tevens werk je samen met andere R&D teams voor het beste resultaat. Je vertaalt de behoefte van de markt in de juiste technologische oplossingen waarbij korte en lange-termijn belangen evenwichtig worden behartigd. Je geeft leiding aan een groep afdelings- en projectmanagers om gezamenlijk tot de juiste resultaten te komen. Je maakt onderdeel uit van het Management en rapporteert aan de Managing Director.


Functie eisen

Je bent een ervaren R&D Manager met passie voor business en technologie. Je bent een echte innovator met een bewezen track-record. Je bent resultaatgericht en daadkrachtig. Met jouw visie en communicatieve vaardigheden weet je het beste te halen uit de medewerkers en de projectteams. Verder heb je een ondernemende instelling, toon je initiatief, ben je flexibel en schakel je makkelijk tussen verschillende hiërarchische niveaus. Je legt makkelijk verbindingen tussen interne en externe kennis en mogelijkheden.

Verder heb je:

  • Een WO opleiding in de techniek;
  • Ervaring in de productontwikkeling van complexe mechatronische producten;
  • Een combinatie van analytische vaardigheden en een pragmatische aanpak;
  • Helder en inspirerend in je communicatie, je bent iemand die makkelijk verbindingen weet te leggen;
  • Ervaring in het toepassen van Scrum methoden in een ontwikkelomgeving;
  • Een proactieve houding, zowel klant- als kwaliteitsgericht;
  • Een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift; Duits en Frans is een pré.


Aanbod

  • Een uitstekend marktconform salaris.
  • Een opleidingsbudget van in ieder geval €2500,- per jaar zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
  • Een contract via Part Techniek met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.