058 833 0001 info@parttechniek.nl

Sales Manager – Leeuwarden

Introductie

Ben jij een sales gedreven techneut en ben je op zoek naar een uitdagende salesfunctie in de wereld van assetmanagement? Dat staat er bij PART Techniek een geweldige functie voor je klaar! Je krijgt alle ruimte om je ideeën uit te voeren en buiten de gebaande paden te gaan, zolang jij er maar een succes van maakt. 


Functie

Jij hebt aan energie geen te kort en houdt van korte lijntjes. Je bent niet bang om de telefoon op te pakken en kan goed schakelen met en tussen verschillende niveaus. Het ene moment zit jij aan tafel met een nieuwe potentiële klant, het andere zit je in de auto terug nog even te bellen met je collega’s ‘in het veld’ of operationeel alles vlotjes verloopt en het volgende moment duik je samen met projectmanagers in de materie om een goed voorstel te kunnen doen. Samen met de projectmanagers haal jij de wensen en eisen van opdrachtgevers boven tafel, en biedt ze professionele en innovatieve oplossingen waardoor zij ontzorgd worden. Met alle opdrachtgevers een prettige en duurzame relatie onderhouden, dat is het doel.


Functie-eisen

 • Een enthousiaste, inspirerende en een mensgerichte salesmanager
 • 5 a 10 jaar relevante saleservaring,
 • Technisch/commercieel HBO werk- en denkniveau,
 • Een netwerker en ondernemer van nature,
 • Uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden
 • Een gesprekspartner die klanten op verschillende niveaus weet te overtuigen en mensen snel aan zich weet te binden.
 • Een sterke persoonlijkheid bij wie de klant centraal staat.
 • No-nonsense – Afspraak is afspraak-mentaliteit,


Aanbod

 • Een uitdagende functie in een ondernemend en financieel gezond bedrijf,
 • Een prettige, inspirerende en innovatieve werkomgeving met leuke collega’s;
 • Korte communicatielijnen in een informele bedrijfscultuur gericht op samenwerken en nemen van verantwoording,
 • Een professioneel en gemotiveerd team van slimme professionals,
 • Waar nodig trainingen en opleidingen,
 • Een marktconforme beloning en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie 1e of volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf. PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website.


Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een bredere keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden!


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Waar je op kunt rekenen
bij part techniek

Met onze vertrouwde werkgevers zit je altijd goed, we controleren alles van A tot Z en verzorgen het gehele traject. Persoonlijk, goed voorbereid en top werkgevers. Daar kun je op rekenen.

Gecontroleerde werkgevers

Goed salaris, goede voorwaarden

Persoonlijk contact