058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben je op zoek naar een uitdagende baan binnen de sales en heb je affiniteit met techniek of verkoop? 


Organisatie

Onze opdrachtgever is wereldwijd een toonaangevende producent van hydraulische componenten, subsystemen en systemen die worden toegepast in mobiele en stationaire installaties in veel verschillende branches.


Functie

In deze uitdagende functie heb je direct telefonisch of digitaal contact met de klanten en adviseer je de klant en behandel jij hun vragen over levertijd en tarieven tot het aanbieden van de technische oplossingen en mogelijkheden. Je werkt nauw samen met de productmanagers en buitendienst medewerkers om zo tot een optimale oplossing voor de klant te komen. Je hebt ook veel contact met de fabrieken in o.a. Duitsland om de beste technisch/commerciële oplossing te bieden. Kortom je bent de spil tussen klant, engineering, buitendienst en de productie in o.a. Duitsland.


Functie-eisen

  • MBO+ / HBO werk- en denkniveau door opleiding en/of ervaring;
  • Klantgerichte, commerciële instelling;
  • Goede beheersing van de Engelse taal, Duits is een pré;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • No-nonsense, initiatiefrijk;
  • Technische affiniteit is een pré.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.