058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Voor een jachtbouwer is PART Techniek op zoek naar een scheepstimmerman / teakdekker.

Organisatie

De opdrachtgever van PART Techniek werkt op basis van een goede kennis van wat klanten willen en gebruikt deze informatie om jachten te ontwerpen, bouwen en opnieuw te bouwen. Ze slagen erin de jachten er precies zo uit te laten zien en voelen als de klanten dat willen en dat ze gemakkelijk in gebruik zijn.

Deze aanpak vereist inspanning en aandacht voor detail. Maatwerk gaat over wat de eigenaar wil. Maar ze houden ook rekening met de behoeften van kapitein en bemanning. Zij zijn tenslotte degenen die het jacht voor de eigenaar behandelen en onderhouden.


Functie

In deze functie houd je je bezig met het binnen gestelde regels en procedures vervaardigen en inbouwen van kwalitatief hoogwaardige meubelen en interieur / exterieur delen aan boord van luxe jachten. Aan de hand van tekeningen en schetsen bouw je meubels, interieur- en exterieurdelen in. Dut kan zijn van diverse houtmaterialen zoals massief hout, fineer, mahonie, teak, etc.


Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie herken je jezelf in onderstaande punten :

  • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding Interieurbouw of Meubelmaker MBO niveau 4;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Meubelmaker / Scheepstimmerman;
  • Je hebt kennis van en ervaring met het zelfstandig, maar ook in teamverband werken;
  • Je bent bekend met het lezen van tekeningen en schetsen;
  • Je werkt nauwkeurig, behoudt het overzicht en signaleert knelpunten.

Aanbod

In deze functie bij deze werkgever krijg je naast leuk en uitdagend werk de volgende voordelen:

  • Een goed marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden,
  • Een leuk jong team met een ambitieuze bedrijfsleiding die ruimte biedt voor vrijheid en verantwoordelijkheid,
  • Kans op ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat de vacature van ‘Scheepstimmerman / Teakdekker’ via Part Techniek wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.
Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Bel, mail of app Part Techniek gerust voor een uitgebreide toelichting.