058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij commercieel en ondernemend, werk je graag met een team en kun jij jezelf en je team inspireren om de gezamenlijke doelen te behalen? Weet jij door de juiste sales & marketing middelen in te zetten de uiteindelijke groei te bereiken?


Organisatie

Werken bij een dynamisch bedrijf waar ondernemerschap en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staat, dat is werken bij de opdrachtgever van PART Techniek. Het bedrijf is een samenvoeging van drie bedrijven met elk een eigen product. De drie bedrijven hebben samen gemeen dat ze de komende jaren sterk willen groeien, hetzij zelfstandig, hetzij in een optimale samenwerking. Daar ligt de uitdaging voor de senior account manager!.Ga jij helpen deze groei te verwezenlijken?


Functie

Als Senior Accountmanager onderzoek en analyseer je samen met je team de markt voor onze opdrachtgever. Je onderzoekt de kansen voor een stabiele groei en zorgt ervoor dat de juiste middelen (denk hierbij aan online, offline, beurzen etc.) worden ingezet om de uiteindelijke groei te kunnen bereiken.


Als Senior Account Manager ben je als lid van het MT (gezamenlijk met de Bedrijfsleider en de Managing Director) medeverantwoordelijk voor het opstellen van het 5-jarig business plan met betrekking tot Sales & Marketing, de inrichting van het Sales & Marketing team, en de vertaling naar het jaarlijks Sales & Marketing budget. Je stuurt vanuit deze positie ook de betreffende afdelingen en collega’s aan.


In je rol als Senior Accountmanager ben je ook verantwoordelijk voor een deel van de markt en je zult dan ook zelf meehelpen om de gestelde doelen in het MT te behalen. Ook ondersteun je de andere accountmanagers in het behalen van hun doelen, zorg je voor de juiste personele invulling binnen je team, beoordeel je ze op functioneren en stimuleer je de persoonlijke ontwikkeling. Ook zie je er op toe dat je team de Sales doelstellingen behaald. Je herziet wekelijks de portefeuille, rapporteert deze maandelijks in het MT naast Sales gerelateerde KPI’s zoals bijvoorbeeld klanttevredenheid.


Functie-eisen

  • HBO commerciële techniek of vergelijkbaar;
  • Ervaring met overheden en aanbestedingen is een vereiste;
  • Mens- en taakgericht leidinggeven;
  • Commercieel en ondernemend;
  • Sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Kennis van eigen product;
  • Representatief, punctueel;
  • Analytisch vermogen;
  • Onderhandelingsvaardigheden.


Aanbod

Werken bij de opdrachtgever van Part Techniek betekent werken bij een innovatieve en vooruitstrevende speler. Techniek en creatieve oplossingen staan bovenaan. Onze opdrachtgever heeft een informele en aangename werksfeer binnen een dynamische werkomgeving, zij houden van korte communicatielijnen.


De juiste kandidaat krijgt een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast wordt er veel waarde gehecht aan persoonlijke ontwikkeling.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of deze vacature van Senior Account Manager die mooie volgende stap in je carrière is? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel van bedrijfsleider. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Part Techniek heeft meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.