058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Wil jij werken aan ultra precisie producten? Hou je van een uitdaging en wil je graag unieke producten maken? Wil jij werken bij een bedrijf dat investeert in mensen en in een modern machinepark?


Organisatie

De opdrachtgever van Part Techniek ontwerpt en produceert onderdelen met een hoge moeilijkheidsgraad. Ze opereren in uiteenlopende industrieën zoals; semiconductor-, medische-, defensie-, en (aero)space-industrie.


Functie

Als Senior CNC Frezer bepaal je aan de hand van technische productiedocumentatie het optimale productie proces (bewerkingsvolgorde, montagevolgorde, gebruikte machines, gereedschappen, materialen, afregelingen, metingen, etc.) met de kortst mogelijk doorlooptijd en conform de kwaliteitseisen van de klant. Daarnaast draag je bij aan verdergaande standaardisatie van het productieproces ten behoeve van variatie reductie en kwaliteitsverbetering van het totale proces. Ook bespreek je mogelijke verbeteringen en/of wijzigingen in het productieproces met werkvoorbereiding, afdelingsleiding, planning en werknemers.


Je neemt actie/maatregelen zodat er maximaal onbemand geproduceerd kan worden (24/7) en programmeert zelf, indien noodzakelijk, of coacht collega’s daarin. Je zorgt dat verbeteringen binnen de regels voor veiligheid en milieu passen en lost technische problemen op ten aanzien van productkwaliteit. Je zorgt (mede) voor het productie gereed maken van nieuwe machines.


Waar mogelijk verbeter je de werkinstructie en maak je het proces beheersbaar. We verwachten van jou dat je eventuele knelpunten signaleert en acties onderneemt. Met jouw ervaring kun je meedenken in het proces en verbeteringen voorstellen. Jij houdt niet van simpel werk maar wil juist uitdagingen in je werk.


Functie-eisen

Jij bent een hands-on ervaren CNC Frezer die analytisch, teamgericht en collegiaal is. Je bent een gedreven teamplayer en daarnaast communicatief vaardig. Je vindt het een uitdaging om bij ieder product wat je maakt weer te voldoen aan de strenge eisen die dit precisiewerk van je vraagt, je kunt heel secuur en gedetailleerd werken en bent stressbestendig.


  • HBO of MBO opleiding werktuigbouwkunde of vergelijkbare opleiding op niveau 4
  • Meerdere jaren aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • Basis kennis van de Engelse en Duitse taal
  • Tekening lezen
  • Kennis van besturing (Heidenhain / Fanuc)
  • Kennis van programmeren (TopSolid 7)
  • Kennis van tooling
  • Kennis van meten (Zeiss Duramax)
  • Kennis van Lean en continu verbetering concepten en technieken
  • Bereidheid tot het werken in ploegendienst en weekend – doorstartdienst


Aanbod

We bieden de mogelijkheid om te werken binnen een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidinggevende positie in de markt en een zeer aansprekende projectenportefeuille. De organisatie wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er oog en oor is voor elk individu. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, wordt uitgedragen in alles wat ze bedenken en doen.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking met onze opdrachtgever. Je kunt dan de fabriek bezoeken en kennismaken met het bedrijf en eventueel toekomstige collega’s. En natuurlijk de techniek van dichtbij bekijken.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een bredere keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden!


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.