058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Wil jij werken in een complexe projectomgeving? Hou je van hands-on projecten in een hightech omgeving waar ontwikkeling en productie op dezelfde locatie plaatsvinden? Ben jij graag de spil tussen de klant en de organisatie?


Organisatie

De opdrachtgever van Part Techniek ontwerpt en produceert onderdelen met een hoge moeilijkheidsgraad. Ze opereren in uiteenlopende industrieën zoals; semiconductor-, medische-, defensie-, en (aero)space-industrie.


Functie

Als Senior Technisch Projectmanager en eerste contactpersoon naar en voor de klant, zorg je voor de realisatie van het project volgens de gemaakte afspraken. Hierbij voorzie je de interne en externe organisatie van de juiste informatie. Je bent zowel in administratief als commercieel opzicht sterk en je maakt je graag waardevol in een groeiende organisatie. Met jouw organisatietalent zorg je ervoor dat de processen soepel lopen en initieer je verbeteringen.


In samenspraak met de interne opdrachtgever formuleer je de doelstellingen, de scope en de definitie van het project. Jij draagt zorg voor het opstellen van het projectplan waarin de projectstructuur, de risico’s, het budget en capaciteitsbehoefte zijn vastgelegd. Het is belangrijk dat je een goed overzicht kunt behouden om op deze manier permanent te kunnen waken over de scope, het budget, timing en de kwaliteit. Uiteraard met als resultaat een tevreden (interne) klant.


Door jouw open en heldere communicatie zorg je een efficiënte samenwerking tussen de verschillende afdelingen tijdens de realisatiefase en fungeer je hier als katalysator om het afgesproken projectresultaat te behalen. Je rapporteert regelmatig over de voortgang van het project en signaleert afwijkingen op de geplande voortgang, voorzien van voorstellen om de projectdoelstellingen alsnog te behalen.


De uitdaging zit hem in de complexe en vaak nieuwe productontwikkelingen, met veel betrokken interne en externe partijen, vaak voor veeleisende klanten en grote tijdsdruk. Daarnaast werk je in een organisatie die nog volop in beweging is; echt een rol om je tanden in te zetten dus.


Functie-eisen

  • Relevante technische opleiding en WO/HBO werk- en denkniveau;
  • Ruime ervaring als projectmanager in een vergelijkbare technische projectomgeving;
  • Technisch gesprekspartner voor zowel de klant als de interne organisatie;
  • Kennis van ERP systemen en Office pakketten;
  • Commerciële instelling, analytisch, proactief en besluitvaardig;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Aanbod

Part Techniek biedt de mogelijkheid om te werken binnen een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidinggevende positie in de markt en een zeer aansprekende projectenportefeuille. Onze opdrachtgever wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er oog en oor is voor elk individu. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn kenmerkt onze opdrachtgever en dus ook jou.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking met onze opdrachtgever. Je kunt dan de fabriek bezoeken en kennismaken met het bedrijf en eventueel toekomstige collega’s. En natuurlijk de techniek van dichtbij bekijken.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een bredere keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden!


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.