058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Heb je al enkele jaren aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie als die van Service Coördinator en ben jij een ster in het gelijktijdig schakelen tussen verschillende taken en vraagstukken? 


Organisatie

De opdrachtgever van Part Techniek maakt machines met een combinatie van doordachte techniek, een fraai en stoer design, lage onderhoudskosten en een hoge inruilwaarde en hebben een adequaat service apparaat.


Functie

Als Service Coördinator ben je een belangrijke schakel tussen de monteurs, de klant en alle ondersteunende afdelingen. Jij zorgt ervoor dat de klant zo goed mogelijk geïnformeerd is over de lopende processen, je handelt klachten af en je zorgt dat de storingen verholpen worden. Het gelijktijdig schakelen tussen verschillende taken en vraagstukken is jouw specialiteit. Affiniteit met techniek is in deze branche een vanzelfsprekendheid. Je takenpakket bestaat onder andere uit de volgende werkzaamheden:


Werkzaamheden:

 • Het coördineren en direct communiceren met klanten en servicemonteurs;
 • Registreren, inplannen en behandelen van storing-, onderhoud- en reparatiewerkzaamheden;
 • Zorgen voor een juiste afhandeling van eventuele klachten;
 • Je maakt een planning voor de servicemonteurs;
 • Het maken van afspraken met de klant over uit te voeren werkzaamheden;
 • Bijbehorende administratieve werkzaamheden en opvolging.


Functie-eisen

 • Je hebt al enkele jaren aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie binnen een technisch bedrijf;
 • Je beschikt over minimaal een MBO 4 diploma, bij voorkeur in technische richting;
 • Ervaring met het inplannen en coördineren van monteurs;
 • Met administratieve werkzaamheden kun jij goed uit de voeten;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duitse taal is een pré;


Aanbod

De opdrachtgever van PART Techniek biedt een stimulerende, sterk groeiende, dynamische en internationale werkomgeving met goede mogelijkheden tot opleidingen en veel ruimte om je te ontwikkelen. Het gaat hier om een belangrijke rol in een gedreven organisatie waar je het verschil kunt maken.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie deze van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.