058 833 0001 info@parttechniek.nl

Service Engineer – Bolsward

Introductie

Je werkzaamheden in de functie van Service Engineer voer je uit bij directe en indirecte klanten wereldwijd. Dit betekent dat je vaak op reis bent voor het bijvoorbeeld in bedrijfstellen van de busdeuren of het oplossen van problemen. Ben jij de proactieve en reislustige Service Engineer waar wij naar op zoek zijn?


Organisatie

Onze opdrachtgever is marktleider op het gebied van deursystemen voor het openbaar vervoer. Zij bieden de modernste technologie, duurzame producten van hoge kwaliteit en op maat gemaakte oplossingen om de passagierservaring te verbeteren en de uitvaltijd te verminderen. Onze opdrachtgever richt zich op deursystemen voor intensief stedelijk passagiersvervoer. Wat 25 jaar geleden begon, is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met vestigingen in Bolsward, UK, USA, Hong Kong en Australië. Inmiddels werken ongeveer 200 medewerkers met veel enthousiasme en plezier bij onze opdrachtgever.


Functie

Je bent deel van het Global Field Service and Training team. Het team bestaat uit 7 collega’s op onze vestiging in Bolsward en 6 collega’s gevestigd in het buitenland.In jouw rol werk je nauw samen met Project Engineers en onze TQM-afdeling. Zo ben je altijd bezig ons product te verbeteren en houd jij je bezig met de wensen van klanten en het geven van advies aan klanten. Je reist regelmatig naar onze klanten om onder andere je kennis te delen op gebied van installatie en onderhoud.


Functie-eisen

We zoeken en Service Engineer met een proactieve houding die lef heeft en zelfstandig beslissingen durft te nemen. Je kunt goed schakelen tussen de opdrachtgevers en de diverse afdelingen binnen de organisatie ​​​​​​​en hebt oog voor de belangen van de verschillende partijen. Daarnaast vind je het niet erg om frequent te reizen met het doel service te verlenen aan onze opdrachtgevers. Hierbij ga je accuraat, resultaatgericht en stressbestendig te werk. Tot slot heb je een groot improvisatievermogen waardoor je altijd voor het beste resultaat gaat.


Daarnaast zien we graag het volgende terug op je CV:

  • Je hebt MBO+ werk- en denkniveau;
  • Je bent zowel commercieel als technisch goed onderlegd;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Je beheerst Nederlands en Engels in taal in voldoende mate;
  • Kennis en ervaring in Office-applicaties.


Aanbod

  • Een internationale organisatie met constant oog voor innovatie welke volop in ontwikkeling is en waar je met ons mee mag bouwen en groeien;
  • Samenwerking in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert;
  • Goede arbeidsvoorwaarden en we geven je alle vertrouwen en mogelijkheden om je te ontwikkelen;
  • Mogelijkheid om thuis te werken;
  • Een kleine, grote organisatie: klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen en de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen. Groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en jouw persoonlijke ontwikkeling.


Inlichtingen

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app Part Techniek gerust voor een uitgebreide toelichting


Sollicitatie

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat de vacature van Senior Monteur via Part Techniek wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Waar je op kunt rekenen
bij part techniek

Met onze vertrouwde werkgevers zit je altijd goed, we controleren alles van A tot Z en verzorgen het gehele traject. Persoonlijk, goed voorbereid en top werkgevers. Daar kun je op rekenen.

Gecontroleerde werkgevers

Goed salaris, goede voorwaarden

Persoonlijk contact