058 833 0001 info@parttechniek.nl

Service Engineer – Joure

Introductie

Part Techniek is op zoek naar een Service Monteur die de producten op locatie installeert en de afnemer voorziet van eventuele training en uitleg. Je zult als ambassadeur naar klanten in binnen- en buitenland afreizen om ze te ondersteunen met de eigen ontworpen en geproduceerde producten. Een mooie functie met veel afwisseling, indrukken, te gekke techniek en bovenal high-tech installaties. Ben jij op zoek naar uitdagende techniek, veel afwisseling en vrijheid binnen je functie en een plek waar je jouw technisch talent kwijt kunt?


OrganisatieFunctie

Op locatie installeer je de ontworpen en geproduceerde high-tech producten. Naast het inbedrijfstellen en het voorzien van trainingen, zul je ook klanten blijven ondersteunen door eventuele storingen op te lossen. Afhankelijk van de storing werk je vanuit je werklocatie of zul je in binnen- of buitenland naar de klant afreizen. Doordat het internationale aspect zeker aanwezig is, is het handig dat je Engels en Duits enigszins beheerst. De werkzaamheden zullen voornamelijk mechanisch en elektrisch zijn. Mocht je niet ervaren zijn met alle drie de disciplines, dan betekent dit zeker geen gemiste kans. Wij van Part Techniek willen je graag door middel van opleiding of cursus klaar stomen voor je nieuwe functie.


Functie-eisen

  • MBO niveau 4 in elektronica of mechatronica;
  • Ervaring in een functie als die van Servicemonteur is een pré;
  • Beheersing van de Engelse en Duitse taal is een pré;
  • Je vindt het leuk om voor je werk af te reizen naar klanten in het buitenland;
  • Je hebt ervaring met het oplossen van storingen;
  • Je kunt mechanische en elektrische schema’s (diagrammen) lezen.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie van ‘Service Engineer’ van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Waar je op kunt rekenen
bij part techniek

Met onze vertrouwde werkgevers zit je altijd goed, we controleren alles van A tot Z en verzorgen het gehele traject. Persoonlijk, goed voorbereid en top werkgevers. Daar kun je op rekenen.

Gecontroleerde werkgevers

Goed salaris, goede voorwaarden

Persoonlijk contact