058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Wil jij bij één van de parels van Fryslân komen werken? Voor Ufke Greentec, “een beest van een bedrijf”, zijn we op zoek naar Service Monteurs die mee willen werken aan het verder professionaliseren van hun buitendienst!


Functie

Naast de eigen productiehal, waar de houtverwerkingsmachines ontwikkeld en geproduceerd worden, is er de locatie waar de service- en afleverwerkplaats zich bevindt. Hier worden de machines afleverklaar gemaakt. En in deze werkplaats komen de klanten met hun machines voor onderhoud, storingen en reparaties. Dat laatste wordt jouw terrein zowel in huis als bij klanten op locatie. Werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Het zelfstandig analyseren en storingzoeken;
 • Repareren en proefdraaien;
 • Aanpassingen maken aan bestaande machines;
 • Het verder professionaliseren van de Service Buitendienst;
 • De functie start in de werkplaats en al gauw zul je met je eigen servicebus op pad worden gestuurd. De eerste maanden kun je meedraaien met de monteurs.

Je zult in deze functie moeten groeien. Daarom krijg je eerst een werkplek binnen in de werkplaats, waar je kennis kan maken met de unieke machines. Je zult al snel meegaan met een van de buitendienst servicemonteurs, om de klanten te leren kennen en de kneepjes van het vak te leren onderweg.


Functie-eisen

 • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie in de machine- of werktuigbouw of landbouwmechanisatie;
 • MBO werk,- en denk niveau;
 • Goede beheersing van Nederlandse, Engelse en Duitse taal of bereidheid om cursussen te volgen hierin;
 • Gedegen kennis van machinebouw betreft elektronica, hydrauliek, constructie.


Aanbod

 • Ook als jij liever werkt met je collega’s in de werkplaats en niet met een van de service bussen op pad wil, mag je solliciteren;
 • Een uitstekend marktconform salaris;
 • Goede persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en een opleidingsbudget van Part Techniek voor in ieder geval €2500,- per jaar zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
 • Een contract via Part Techniek of rechtstreeks via werkgever, de intentie is heel duidelijk om tot een vast dienstverband te komen.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.