058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Zoek jij een uitdagende, afwisselende baan in de techniek binnen een (internationale) klantomgeving? Een baan met veel verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen?


Organisatie

Onze opdrachtgever is succesvol met de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige mobiele watertransportsystemen die over de hele wereld worden verkocht. Haar klanten zijn voornamelijk overheidsinstellingen, de (petro-)chemische industrie en kerncentrales. De systemen kenmerken zich door het toepassen van hoogwaardige technologie, zeer eenvoudige bediening en een grote bedrijfszekerheid.


Functie

Als Service Monteur Aftersales ga je werken in een leuke en afwisselende functie. Je werkt op klantlocatie in Nederland en Duitsland (rond de 26 weken per jaar van maandag t/m vrijdag). Wanneer je op locatie werkt dat dat vooral op locatie moet plaatsvinden en dan door de week niet thuis bent. Je reist veel!


De werkzaamheden bestaan ​​uit:

 • analyseren, en oplossen van eventuele kwaliteitsafwijkingen;
 • zelfstandig uitvoeren van reparaties aan en keuringen van de systemen op locatie;
 • zelfstandig uitvoeren van servicewerkzaamheden en onderhoud op locatie aan systemen en machines;
 • controleren, analyseren en oplossen van storingen en uitvoeren van inspecties op locatie;
 • handelingen verrichte werkzaamheden en vervaardigd in overzichtelijke rapportages;
 • Het geven van instructies en uitleg aan klanten over het gebruik van machines en systemen en beantwoorden van operationele klantvragen.


Vanwege de aard van je werkzaamheden is het belangrijk dat je gedegen kennis hebt van elektrotechniek en hydrauliek in het algemeen. Je moet op verschillende niveaus kunnen communiceren. Denk daarbij aan je directe collega’s, maar ook aan veelvuldig klantencontact. Je bent bereid zeer regelmatig te reizen, weet je te redden in het Duits en Engels en je kunt goed omgaan met een grote mate aan vrijheid.


Functie-eisen

 • Een MBO 4 opleiding in de techniek;
 • Kennis van hydrauliek, mechanica, elektrotechniek en besturingstechniek software;
 • Een goede beheersing van de Duitse taal in woord en geschrift;
 • Rijbewijs B (BE is een pré);
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Een flexibele instelling ten aanzien van werktijden en reizen (binnen- en buitenland).


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.