058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Part Techniek is op zoek naar een Service Monteur voor het in bedrijf stellen van de besturingssystemen van onze opdrachtgever op locatie. Ben jij die monteur die toe is aan een nieuwe uitdaging? Informeer eens naar de mogelijkheden bij Part Techniek!


Organisatie

Onze opdrachtgever is een bedrijf dat zich richt op processing en industriële automatisering. Door duidelijke besturingen en software bouwen ze betrouwbare en werkbare installaties. Zo helpt onze opdrachtgever bij de ontwikkeling van een besturingspaneel tot turn-key opleveringen van een compleet werkende installatie of proces.


Functie

Als Service Monteur Buitendienst ben je over het algemeen bezig met het in bedrijf stellen van de besturingssystemen van onze klant op locatie. Daarnaast zoek, detecteer en verhelp je storingen. Op elektrotechnisch gebied, softwarematig PLC en kleine mechanische storingen aan machines en andere installaties. Vaak assisteer je ook bij het monteren en demonteren van machines of proces installaties.

De klanten van onze opdrachtgever zijn verspreid over heel Nederland en sommigen hebben hun werklocaties in het buitenland, dus je zult reizen en soms ook enkele nachten van huis zijn. Dit is een heel zelfstandige functie die per project alleen of met collega’s wordt uitgevoerd.


Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde technische MBO- opleiding niveau 4 op het gebied van besturingstechniek of elektrotechniek;
  • Je bent geïnteresseerd in en hebt kennis van mechanica;
  • Je hebt werkervaring in én affiniteit met industriële automatisering;
  • Je volgde aanvullende opleidingen als NEN 3140 of wil deze alsnog volgen;
  • Rijbewijs B (of BE).


Aanbod

  • Een uitstekend marktconform salaris;
  • Een opleidingsbudget van in ieder geval €2500,- per jaar zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
  • Een jaarcontract via Part Techniek of direct op contract bij onze opdrachtgever.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of de functie van ‘Service monteur buitendienst’ de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting. Part Techniek vertelt je graag meer.