058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij op zoek naar een zelfstandige functie als monteur waar geen dag het zelfde is? De ene dag ben je in een theater, de andere dag in een voetbal kantine of in een hotel. Zoek jij een afwisselende functie als monteur? Neem dat contact op met Part Techniek  


Functie

Samen met een koeltechnisch monteur ben je aan het werk met de montage en inbedrijfstelling van nieuwe koeltechnische installaties op locatie. De werkzaamheden zijn het in elkaar zetten van metalen frames en deze aansluiten op leidingen. Het komt regelmatig voor dat er andere werkzaamheden voorkomen die ter plaatse geconstateerd worden. Het gaat hier voornamelijk om mechanische werkzaamheden zoals monteren van leidingen, deuren omdraaien en alle voorkomende werkzaamheden. De werkzaamheden worden verricht in heel Nederland en daarom kan wel eens voorkomen dat je in een hotel overnacht.


Functie-eisen

  • Een technische opleiding niveau 2 of 3 (voorkeur metaal of werktuigbouwkunde) of gelijkwaardig;
  • Flexibele instelling en bereidheid soms lange dagen te maken vanwege de eventuele reistijd, deze wordt overigens vergoed;
  • Een no-nonsens instelling, een aanpakkers mentaliteit en een betrokken teamspeler.


Aanbod

  • Een marktconform salaris wat ligt tussen de € 2000 en € 2500 bruto per maand;
  • Vergoeding van de reistijd;
  • Een baan in dagdienst;
  • Een zelfstandige functie waar geen dag het zelfde is.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.