058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Houd jij ervan om bij veel verschillende bedrijven, met veel verschillende technieken en machines service en onderhoud te verrichten? En heb je affiniteit met de agrarische sector? Dan komt Part Techniek graag met je in contact voor de functie van Service Monteur.


Organisatie

De opdrachtgever maakt werkzaamheden voor melkveehouders efficiënter en levert innovaties om telkens weer beter te worden. Vanwege naderend pensioneren van één van de 7 monteurs zoeken ze iemand met een technische achtergrond die het vak wil leren.


Functie

De werkzaamheden betreft voornamelijk het onderhouden van melkstallen, melkrobotsystemen en veevoedingsapparatuur. Je lost storingen op, past bestaande apparatuur aan in het geval van nieuwe eisen en wensen en vervult een ‘ambassadeursrol’ voor het bedrijf. Bijvoorbeeld met betrekking tot nieuwe mogelijkheden en updates. Onze opdrachtgever heeft zo’n 1000 verschillende klanten, en je komt overal. Dat in combinatie met de verschillende machines en techniek maakt dat elke dag weer anders is. Incidenteel betreft het nieuwbouw. Maar dat is dan samen met collega’s maximaal 2 dagen werk. Storingsdienst wordt onderling met de collega’s verdeeld. Meestal komt het erop neer dat je één nacht in de week bereikbaarheidsdienst hebt, en 1 x in de 7 weken een weekend storingsdienst.


Functie-eisen

  • Je bent technisch, servicegericht en communicatief vaardig;
  • Een afgeronde opleiding elektrotechniek, werktuigbouw, mechatronica of soortgelijks;
  • Je bent zelfstandig en bereid om storingsdiensten te draaien;
  • Je hebt affiniteit met de landbouwsector (als je elke dag schoon thuis weet te komen, ben je een knappe jongen).


Aanbod

  • Een baan met direct klantencontact en wisselende werkzaamheden
  • Installaties met een technische uitdaging, van basistechniek tot softwareaansturing,
  • Interne opleidingsmogelijkheden.
  • Een passend salaris en een prettige werksfeer in een enthousiast team.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? Part Techniek vertelt je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.