058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Voor één van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een Monteur E of W die op regioprojecten verantwoordelijk zal zijn voor het installeren en onderhouden van veel verschillende werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Ben je zelfstandig en heb je de touwtjes stevig in handen en houd je van afwisseling binnen je functie? Informeer eens bij Part Techniek naar de functie van Servicemonteur!


Functie

Als allround monteur E en(/of) W ben je verantwoordelijk voor het installeren en onderhouden van veel verschillende werktuigbouwkundige/elektrotechnische installaties en het (zelfstandig) oplossen van storingen. Hierbij moet je denken aan installaties voor verwarming, koeling, ventilatie, drinkwater, gas en riolering. Ketels, warmtepompen en airco’s zullen voor jou dagelijkse kost zijn. Je hebt veel contact met je leidinggevende monteur. Vakkennis, veiligheid en organisatietalent heb je hoog in het vaandel.


Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding (niveau 3) en minstens 5 jaar relevante werkervaring;
  • Je bent vakinhoudelijk sterk, neemt graag de leiding, en regelt zaken die nodig zijn;
  • Je houdt het overzicht op het werk en communiceert makkelijk.


Aanbod

  • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid;
  • De kans om te werken bij aansprekende opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, het bankwezen en de industrie;
  • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Een jaarcontract via Part Techniek of direct op contract bij onze opdrachtgever.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of de functie van ‘Service Monteur’ de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.

Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting. Part Techniek vertelt je graag meer.