058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ligt jouw interesse vooral in de technische service en dienstverlening bij (vaste) opdrachtgevers en vind je het leuk om klanten zowel op mechanisch als elektrisch vlak te ondersteunen op locatie? Kijk dan naar onze vacature van service engineer!


Organisatie

We zijn actief in binnen- en buitenland bij een vaste klantenkring. Dat biedt voor jou als service engineer een uitdaging, want je kunt in onze lokale werkplaats aan de slag, maar het komt ook voor dat onze klanten ondersteuning vragen in het buitenland. Opdrachten worden altijd in goed overleg met jou gepland. Naast service engineers, zijn er ook projectleiders en engineers werkzaam. Voor jou betekent dit dat je snel kunt schakelen met opdrachtgevers en collega’s. Hierdoor kunnen korte levertijden aan opdrachtgevers garanderen en hoeven we projecten niet uit de weg te gaan. En daar kan jij per direct deel van uit maken!


Functie

  • Je voert zelfstandig (de)montages uit van machines of onderdelen op basis van aangeleverde tekeningen of beschikbare informatie
  • Je voert storings-, revisie- en onderhoudswerkzaamheden uit op locatie bij de klant;
  • Je communiceert over de voortgang van montageklussen, zowel met jouw collega’s en leidinggevende als met de klant.


Aanbod

  • Een uitdagende technische baan voor 38 uur per week in een bedrijf waarin je veel vrijheid krijgt om jezelf verder technisch te ontwikkelen;
  • Een vaste baan met prima primaire en secundaire voorwaarden.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie van Servicemoneur van PART Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. PART Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.