058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

PART Techniek is op zoek naar sleutelaars. Als jij houdt van techniek en zin hebt om in je eigen service-bus bij klanten langs te gaan, dan leren wij jou het vak van servicemonteur.


Functie

Als service monteur valt er elke dag wat te beleven. Iedere dag is anders. De opdrachtgever van PART Techniek is gespecialiseerd in de verkoop, plaatsing, vervanging en het onderhoud van hydrauliekslangen. Deze zijn te vinden in talloze machineparken, voertuigen en installaties, als er maar met hydraulische systemen gewerkt wordt. Denk aan vuilniswagens, olieplatforms, graafmachines, wasstraten, schepen, tractoren en kermisattracties.


Zo kom je als servicemonteur iedere dag bij andere klanten en beleef je altijd wel weer wat. Zo kan het zijn dat je ’s ochtends ergens langsgaat om een hijskraan te repareren, daarna in een fabriek wat machines inspecteert om vervolgens in een attractiepark je bijdrage te leveren aan de bouw van een nieuwe attractie. Op termijn kan het zo zijn dat je voor meerdere dagen een bijdrage levert aan een project in binnen- of buitenland.


Het werk dat je doet is deels gepland (als het gaat om onderhoud en installatie) en deels ook niet (bij storingen), dus hoe je dag er precies uitziet, weet je vaak pas kort tevoren. Daarbij gaat het altijd om klussen die van groot belang zijn voor onze opdrachtgevers omdat het om vitale systemen gaat in hun bedrijf. Meestal draai je dagdiensten, soms ben je buiten de gebruikelijke werktijden stand-by.


Je bent actief met het (de)monteren en assembleren van hydrauliekslangen en koppelingen op locatie. Optimale kwaliteit en service bieden aan de klanten en ervoor zorgen dat iedere klant helemaal tevreden is als jij weer vertrekt naar je volgende klus.


Functie-eisen

We zoeken hiervoor sleutelaars. Als jij houdt van techniek en zin hebt om in je eigen service-bus bij klanten langs te gaan, dan leren wij jou het vak van servicemonteur. Instelling is daarbij belangrijker dan huidige kennis. De kennis is bij te brengen.


  • MBO-niveau of aantoonbare affiniteit met techniek;
  • Een rijbewijs
  • Bereidheid om 24-uurs stand-by diensten te draaien
  • Goede beheersing van het Nederlands


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.