058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij de Service Technicus naar wie Part Techniek op zoek is?


Organisatie

Onze opdrachtgever is actief in 70 landen met wereldwijd 150.000 medewerkers. Haar missie is de verduurzaming van de wereld door de klanten van energie en technische oplossingen te voorzien. Als marktleider zetten ze de toon met innovatieve concepten en integrale oplossingen voor het succes van klanten in de industriële, utilitaire en onderhoudsmarkten.


Functie

Als Servicetechnicus voer je werkzaamheden uit aan utilitaire installaties bij verschillende klanten in de regio Leeuwarden. Je krijgt opdracht om het geplande onderhoud uit te voeren of om een storing aan installaties op te lossen en daarmee zorg jij er meteen voor dat de nieuwe en bestaande installaties voldoen aan de geldende wettelijke bepalingen en kwaliteitsnormen.


Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde werktuigbouwkundige of elektrotechnische opleiding op mbo niveau 4 nodig;
  • Aangevuld met eventueel vakgerichte opleidingen F- Gassen/ EBI/PO/PI in het kader van de Scios regelgeving;
  • Je beschikt over ruime ervaring binnen een soortgelijke functie.


Aanbod

Naast aandacht voor persoonlijke groei krijg je een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of de functie van ‘Servicetechnicus’ de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting. Part Techniek vertelt je graag meer.