058 833 0001 info@parttechniek.nl

Software Developer – Leeuwarden

Introductie

Kun je goed omgaan met veel data? Ben je handig met ICT en heb je gevoel voor techniek? 


Organisatie

Onze opdrachtgever is een jong en snelgroeiend bedrijf op het gebied van asset management en integriteit van leidingsystemen. Elke dag werkt het team van specialisten aan innovatieve oplossingen voor een duurzame, ondergrondse infrastructuur. Klanten zijn onder andere waterschappen, gemeenten en bedrijven die actief zijn in bijv. drink- en afvalwater en (petro) chemische industrie.


Functie

Voor HDM Pipelines is PART Techniek op zoek naar een nieuwe collega die het leuk vindt om met software & data te werken in een technische (civiele) omgeving. Je staat met 1 been in de software en met 1 been in projecten bij klanten. HDM Pipelines voert onder andere risicoanalyses uit bij klanten op gebied van ondergrondse leidingen. We gebruiken hiervoor onze eigen innovatieve software die gebruik maakt van veel leiding-, proces- en geodata. Enerzijds zul je je bezig gaan houden met projecten bij klanten om deze systemen ten volle te benutten, anderzijds ben je ook nauw betrokken bij de verdere ontwikkeling van onze eigen software en besteed je daar ook actief een deel van je tijd aan.


Functie-eisen

 • Basiskennis Python (of eventueel andere programmeertaal zoals bijvoorbeeld Matlab of Ruby)
 • Ervaring met GIS(-data) is een pré
 • Ervaring met SQL-databases is een pré
 • Affiniteit met data science
 • Analytische vaardigheden
 • Klantgericht
 • Rapportage vaardigheden
 • HBO denk- werkniveau
 • GBV (Gezond Boeren Verstand)
 • Proactief
 • Open en actieve houding
 • Communicatief vaardig


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Waar je op kunt rekenen
bij part techniek

Met onze vertrouwde werkgevers zit je altijd goed, we controleren alles van A tot Z en verzorgen het gehele traject. Persoonlijk, goed voorbereid en top werkgevers. Daar kun je op rekenen.

Gecontroleerde werkgevers

Goed salaris, goede voorwaarden

Persoonlijk contact