058 833 0001 info@parttechniek.nl

Software Engineer – Sneek

Introductie

Op zoek naar een te gekke uitdaging in het ontwerpen en ontwikkelen van software voor besturingssystemen die gebruikt worden in de maritieme sector?


Organisatie

Onze opdrachtgeveris al jaren de toonaangevende fabrikant van state of the art high-end nautische instrumenten en systemen voor zeegaande schepen.


Functie

Als Software Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van de gedetailleerde software van onze besturingssystemen. Jij houdt je bezig met het ontwerpen en uitwerken van efficiënte en volgens een logische structuur opgebouwde besturingssoftware. Dit doe je aan de hand van gevraagde specificaties. Daarbij documenteer je de software en de besturingssoftware. Binnen deze functie;


  • Voer je tests uit middels simulatie en in de praktijk
  • Stel je testprotocollen op
  • Ondersteun je de Commissioning Engineers om systemen in bedrijf te stellen op locatie/aan boord.
  • Ben je bereid om (incidenteel) te reizen
  • Ondersteun je bij projecten bij het beoordelen van aanvragen op technische risico’s en schatten van de ontwikkelingskosten


Functie-eisen

  • Dat je beschikt over HBO werk-en denkniveau
  • Dat je kennis hebt van IEC 61131-3 automatiseringssoftware (met name WAGO en Bachmann in CODESYS) en hogere programmeertalen zoals (C & C ++)
  • Dat je kennis hebt van user interface programmeringen met HMI displays
  • Dat je ervaring hebt met communicatieprotocollen zoals ethernet, CAN, I²C en SPI
  • Dat je kennis hebt van versiebeheersystemen zoals GitHub en GitLab.


Aanbod

Bij de opdrachtgever van PART Techniek ga je aan de slag in een inspirerende, prettige werkomgeving met enthousiaste collega’s bij een marktleider in de maritieme sector. Daarnaast kan je rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie 1e of volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf. PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website.


Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een bredere keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden!


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Waar je op kunt rekenen
bij part techniek

Met onze vertrouwde werkgevers zit je altijd goed, we controleren alles van A tot Z en verzorgen het gehele traject. Persoonlijk, goed voorbereid en top werkgevers. Daar kun je op rekenen.

Gecontroleerde werkgevers

Goed salaris, goede voorwaarden

Persoonlijk contact