058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij de Software Service Engineer naar wie we op zoek zijn?


Organisatie

Onze opdrachtgever ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardige instrumentatie, apparatuur en software aan de medische sector in binnen- en buitenland. Het bedrijf heeft wereldwijd een uitstekende positie in de nucleaire geneeskunde. Deze locatie in Joure is onderdeel van een Italiaans bedrijf waarvan de producten wereldwijd worden verkocht.


Functie

Als Software Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het verlenen van 1e en 2e lijn service aan gebruikers van de applicaties die het bedrijf wereldwijd op de markt brengt. Dit zijn veelal management systemen die worden gebruikt door ziekenhuizen en productiebedrijven in de nucleaire geneeskunde. Je bent onderdeel van de Service afdeling met 4-5 collega’s, waarbij jij als Software Service Engineer in staat bent om allerlei problemen op te lossen bij gebruikers met behulp van e-mail, telefoon, remote desktop en VPN. Daarnaast geef je trainingen aan gebruikers en verleen je service op locaties bij klanten over de hele wereld.


Als Software Service Engineer ben je tevens de schakel tussen de klant en de afdeling Product Development. Je hebt invloed op de wijzigingen die gerealiseerd moeten worden in de software door het geven van constructieve input aan de product manager zodat de software zo optimaal en gebruikersvriendelijk mogelijk functioneert. Ook verleen je service met de installatie, configuratie en gebruik van de applicatie. Hierin ben je proactief en denk je mee om deze service optimaal te laten functioneren.


Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
  • Een afgeronde opleiding als die van HBO Bedrijfskundige Informatica, HBO Business IT & Management, Service Delivery Management.
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift;
  • Goede beheersing van de Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
  • Ervaring met klantondersteuning voor complexe software pakketten;
  • Pre: IT opgeleid en ervaren;
  • Pre: Kennis van SQL databases en SQL scripts;
  • Kennis van Windows Server, SQL, Client-Server applicaties, Virtualization en netwerken;
  • Pre: ervaring in applicatie ontwikkeling;
  • Pre: ervaring met nucleaire geneeskunde.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie van ‘Software Service Engineer’ van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.