058 833 0001 info@parttechniek.nl

Storingscoördinator – Franeker

Introductie

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Storingscoördinator die vanuit zijn technische kennis en vaardigheden een bijdrage levert in het coördineren van het storingsteam en de voorkomende storingen.


Functie

Als Storingscoördinator werk je in dagdienst binnen de TD-organisatie. Je vervult een zelfstandige functie waarbij je de storingen coördineert. Dagelijks overleg je met productie wat in de afgelopen 24 uur de belangrijkste storingen zijn geweest, kijk je 24 uur vooruit naar de verwachtingen en koppel je terug welke werkzaamheden hebben plaatsgevonden. Je maakt een inschatting van de voorgekomen storingen als het gaat om het oplossen hiervan en overlegt binnen de TD wie wat het beste op kan pakken. In werkzaamheden stuur je 1 à 2 monteurs aan. Ongeveer 50% van de tijd werk je mee in het oplossen van de storingen. Een juiste en volledige administratie van je werkzaamheden, de storingen en een analyse hierop behoort ook tot je taken. Tevens rapporteer je hierover, met name binnen de TD-organisatie.


Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde Mbo-opleiding op niveau 4 in de richting Mechatronica of vergelijkbaar
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als storingsmonteur/ Allround Storingsmonteur of vergelijkbaar
 • Je hebt ervaring met het plannen en coördineren van werkzaamheden
 • Je hebt kennis van LEAN, kennis van Six Sigma/ TPM is een pré
 • Je bent bekend met BRC- en bedrijfsvoorschriften en werkt op een veilige manier
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
 • Beheersing van de Engelse taal


Aanbod

 • Een basissalaris gebaseerd op onze eigen CAO vanaf 2850 euro (afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring)
 • Fulltime werkweek is 36 uur
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. 13e maand)
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Jaarcontract met kans op vast dienstverband
 • Een technisch veelzijdige en uitdagende werkomgeving waar eigen initiatief en zelfstandigheid wordt gewaardeerd


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Waar je op kunt rekenen
bij part techniek

Met onze vertrouwde werkgevers zit je altijd goed, we controleren alles van A tot Z en verzorgen het gehele traject. Persoonlijk, goed voorbereid en top werkgevers. Daar kun je op rekenen.

Gecontroleerde werkgevers

Goed salaris, goede voorwaarden

Persoonlijk contact