058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Storingsmonteur om het machinepark van onze opdrachtgever draaiende te houden. 


Organisatie

Onze opdrachtgever is een Nederlands, jong, dynamisch, ervaren en 100% onafhankelijk familiebedrijf in het zoetwarensegment. Als 3e speler in de Nederlandse markt is ze een gerespecteerde speler op internationaal niveau. Zo levert onze opdrachtgever aan de top 15 retail in Europa.


Functie

Als storingsmonteur ben je (samen met je collega’s van de technische dienst) als storingsdienst verantwoordelijk voor het verrichten van onderhouds-, en reparatiewerkzaamheden aan productie-installaties en apparatuur. Jij zorgt ervoor dat een juiste en veilige werking gewaarborgd wordt. Dit doe je door diagnoses te stellen bij storingen, Adviezen te geven en reparatievoorstellen te doen aan de machineoperator en daarnaast voer je test- en inbedrijfstellingwerkzaamheden uit aan bestaande of nieuwe installaties.


Functie-eisen

  • Een MBO diploma (niveau 3 of 4) richting elektro-, meet- en reeltechniek
  • Technische werkervaring in een productieomgeving en/of in de voedselindustrie is een pré, maar als BBL’er of Junior ben je ook welkom bij ons
  • Een flexibele, loyale en collegiale instelling
  • Geen angst voor hoogtes
  • Zelfstandigheid en een groot analytisch vermogen
  • En niet geheel onbelangrijk: affiniteit met elektro


Aanbod

  • Een dienstverband voor 36 uur per week (2 ploegendienst)
  • Een salaris en arbeidsvoorwaarden conform de Zoetwaren CAO
  • Werken met grote en leuke A-merken
  • Fijne collega’s en een open sfeer


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie deze van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.