058 833 0001 info@parttechniek.nl

Storingsmonteur – Buitenpost

Introductie

Zorg jij er voor dat storingen op een effectieve en efficiënte manier worden opgelost of voorkomen? Ben jij in staat om niet-geplande stilstand van de machines en productiestagnaties tot een minimum te beperken?


Functie

Als allround storingsmonteur technische dienst ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de (Extrusie) productielijnen, machines, randapparatuur en installaties. De primaire taak is het analyseren, adequaat reageren en verhelpen van storingen aan machines en apparatuur om productieverlies zoveel mogelijk te beperken. Als storingsmonteur ben jij de dienstverlener die service verleent aan je collega’s in de productie. In deze functie rapporteer je aan de Hoofd Technische Dienst.


Wat ga je doen?

 • Je lost eerstelijns storingen aan de productielijnen op, zowel zelfstandig als in samenwerking met andere monteurs.
 • Je voert preventief onderhoud en revisiewerkzaamheden uit op mechanisch, pneumatisch, hydraulisch en elektrotechnisch gebied. Ook besturingstechniek is je niet vreemd
 • Samen met je collega’s stel je onderhoudsschema’s op die gericht zijn op maximale continuïteit van het productieproces, en het terugbrengen van het aantal storingen.
 • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ombouwen van machines aan de productielijnen
 • Je zult tevens zorgdragen voor de begeleiding en opleiding van operators bij het uitvoeren van het eerstelijns onderhoud.


Functie-eisen

 • Een afgeronde MBO-4 opleiding in de techniek
 • Ervaring in eenzelfde of soortgelijke functie is een pré
 • Techniek is jouw passie
 • Je bent bereid om in 5 ploegen te werken
 • Je bent stressbestendig en communicatief vaardig
 • Je hebt circa 1-2 jaar relevante werkervaring
 • Je hebt kennis van extrusie processen en -machines
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en de Engelse en Duitse taal in geschrift.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie 1e of volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf. PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website.


Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een bredere keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden!


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Waar je op kunt rekenen
bij part techniek

Met onze vertrouwde werkgevers zit je altijd goed, we controleren alles van A tot Z en verzorgen het gehele traject. Persoonlijk, goed voorbereid en top werkgevers. Daar kun je op rekenen.

Gecontroleerde werkgevers

Goed salaris, goede voorwaarden

Persoonlijk contact