058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Werken bij een dynamisch bedrijf waar innovatie hoog in het vaandel staat, dat is werken bij Itensify. Itensify, gevestigd in Drachten, ontwikkelt en levert geavanceerde en hoogwaardige test equipment. Met onze innovatieve technologie kunnen klanten snel, nauwkeurig en economisch testen. We hebben een aantal unieke producten ontwikkeld zoals de E-Drive (elektrisch), EasyLogging software en QuickConnect. Itensify staat in de startblokken om grootschalig de internationale markt op te gaan. Ga jij ons helpen deze internationale groei te verwezenlijken?


Functie

Als Product Engineer / Calculator analyseer jij de technische eisen en wensen van klanten en die vertaal je vervolgens slim naar een optimale oplossing op maat. Jij bent de link tussen sales en engineering en verantwoordelijk voor de maakstrategie van de machines en de bijbehorende calculaties. Vanuit jouw kennis van en ervaring in assemblageprocessen beïnvloed je het ontwerp. Omdat jij technisch inzicht combineert met bedrijfskundig overzicht, weet je een goede balans te vinden tussen de technisch functionele eisen en een efficiënte maakbaarheid ervan. Je borgt het maakproces door middel van het coördineren van input vanuit technisch specialisten en het uitwerken, vastleggen en onderbouwen van kostprijsanalyses. Bijvoorbeeld door het actualiseren van technische beschrijvingen en kostprijsanalyses in het CRM pakket. Itensify bevindt zich in een transitieproces van ETO naar CTO en jij zult verantwoordelijk zijn voor het opstellen van technische specificaties van standaardsystemen, opties en projecten. Wat erg interessant is aan deze baan, is dat je echt impact hebt. Dat je technische oplossingen bedenkt en ontwikkelt en dat samen doet met een team van 5 jonge ambitieuze engineers.


Functie-eisen

Je werkt graag in een team met verschillende disciplines en je bent niet bang om initiatief te nemen. Je voelt je verantwoordelijk voor een soepel verloop van projecten en processen. Verder ben je analytisch, kostenbewust, accuraat en je hebt een sterk probleemoplossend vermogen. Ook ben je in staat om klantgericht te denken. Jij laat je niet zomaar iets wijsmaken, je wilt altijd een onderbouwing horen en zaken écht begrijpen.


Je hebt ook:

  • Kennis van hydraulische druktechniek;
  • Een afgeronde technische opleiding op tenminste HBO-niveau, bij voorkeur werktuigbouwkunde;
  • Uitstekende beheersing van de Engelse taal;
  • Kennis van pneumatiek, hydrauliek, besturingstechniek en Mechatronica.


Aanbod

Itensify biedt jou ruimte, mogelijkheid en vrijheid om jezelf en de organisatie te ontwikkelen in een dynamische uitdagende functie. Je houdt je bezig met de laatste technische ontwikkelingen en mogelijke oplossingen die klanten kunnen worden geboden. Je gaat niet alleen ‘technisch de diepte in’ maar werkt ook mee om technisch en organisatorisch voorbereid te zijn op sterke (internationale) groei van de organisatie. Je werkt samen met leuke, jonge gemotiveerde techneuten aan Itensify naar een hoger niveau te brengen als het gaat om slim werken, leverbetrouwbaarheid en kwaliteit.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie 1e of volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf. PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website.


Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een bredere keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden!


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.