058 833 0001 info@parttechniek.nl

Team Lead Service – Steenwijk

Introductie

Werk jij graag mee aan een duurzame manier van voedselproductie op het land? Weet jij wat technische serviceverlening aan complexe machines in landbouwtoepassingen inhoudt? Ben jij graag een aanspreekpunt voor collega’s en dealers? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Organisatie

De opdrachtgever van PART Techniek maakt machines met een combinatie van doordachte techniek, een fraai en stoer design, lage onderhoudskosten en een hoge inruilwaarde en hebben een adequaat service apparaat.

De kracht van onze opdrachtgever zit in het klantspecifiek configureren van machines, waarbij veel gebruik wordt gemaakt van inkoop/OEM-onderdelen. Door de grote mate van maatwerk en strakke levertijden in de markt, heerst er een dynamische werkomgeving waarin onze opdrachtgever kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Zij leveren niet alleen de beste machines, maar werken ook intensief samen met de klanten, zodat zij het allerbeste resultaat bereiken. Dit doen ze door middel van innovaties op het gebied van connectiviteit en hoogstaande service- en performanceprogramma’s.

Functie

De Service groep is onderdeel van de afdeling Aftersales. Als Team Lead ben je verantwoordelijk voor een groep van circa 15 Service medewerkers (gestationeerd in Steenwijk) die technische ondersteuning leveren aan onze dealers. Dit doen ze door zorg te dragen voor een adequate afhandeling van vragen, het geven van training en waar nodig het oplossen van complexe storingen aan onze veldspuitmachines en bietenrooiers van de klanten.

Als Teamlead weet jij dit team succesvol te motiveren en te ontwikkelen. Daarnaast zorg je voor een goede afstemming met de andere groepen en afdelingen waar Service nauw mee samenwerkt (R&D, Sales, Warranty, Logistiek, Spares). Hierbij schuw je niet om het goede voorbeeld te geven en zelf ook ‘de handen uit de mouwen te steken’. Het betreft een functie van 32-40 uur per week met als standplaats Steenwijk.


Taken & verantwoordelijkheden

 • Bijdragen aan de uitrol van de Aftersales strategie waar het de Service activiteiten betreft;
 • Zorgdragen voor een optimale inzet van resources, resulterend in een maximale performance van de dagelijkse operatie;
 • Operationeel ondersteunen van de service planning en de technische helpdesk, waarbij je communiceert met de collega’s en dealers;
 • Leiden van geselecteerde projecten (binnen Service en gezamenlijk met R&D);
 • Coachen en begeleiden van (nieuwe) medewerkers;
 • Bewaken van KPI’s van zowel de eigen service activiteiten als die van importeurs/dealers.


Functie-eisen

 • HBO opleidingsniveau (technisch en/of technisch-bedrijfskundig);
 • Teamspeler met goede communicatieve vaardigheden;
 • Project management skills;
 • Goede taalvaardigheid (mondeling en schriftelijk) in Engels;
 • Ervaring met Exact is een pré.Aanbod

Een uitdagende functie van 32-40 uur per week met als standplaats Steenwijk. Je komt in een enthousiast en betrokken team waar samenwerking en resultaat centraal staan.

 • Leuke collega’s!
 • Een goed salaris, passend bij jouw opleiding en ervaring;
 • 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen op basis van fulltime;
 • Laptop & mobiel;
 • Goede pensioenregeling;
 • Ontwikkelmogelijkheden.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie 1e of volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf. PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website.

Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een bredere keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden!


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.

Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


[cx_apply_button]

GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Aan de slag

Door het combineren van onze marktkennis en het doorgronden van jouw ambities in de technische sector weten wij dé uitdaging voor jou te vinden die jouw werkgeluk boost!