058 833 0001 info@parttechniek.nl

Team Leader Production & Logistics – Bolsward

Introductie

Als Team Leader Production & Logistics, van de nieuwe afdeling, draag je zorg voor een optimale bedrijfsvoering. Dit doe je door continue bezig te zijn met het verbeteren van diverse productie- en logistieke processen. Je zorgt tevens voor een optimale samenwerking met diverse stakeholders. Denk hierbij aan interne afdelingen, de buitenlandse entiteiten en externe leveranciers en klanten. Klinkt dit als een uitdaging waar jij naar op zoek bent?


Organisatie

Onze opdrachtgever is marktleider op het gebied van deursystemen voor het openbaar vervoer. Zij bieden de modernste technologie, duurzame producten van hoge kwaliteit en op maat gemaakte oplossingen om de passagierservaring te verbeteren en de uitvaltijd te verminderen. Onze opdrachtgever richt zich op deursystemen voor intensief stedelijk passagiersvervoer. Wat 25 jaar geleden begon, is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met vestigingen in Bolsward, UK, USA, Hong Kong en Australië. Inmiddels werken ongeveer 200 medewerkers met veel enthousiasme en plezier bij onze opdrachtgever.


Functie

In deze functie werk je binnen een zelfstandige afdeling waarin je leiding geeft aan 15 fte. Het team bestaat uit een diversiteit aan disciplines waarbij je kan denken aan: inkomende logistiek, productie en uitgaande logistiek.


Als Team Leader ben je onder andere verantwoordelijk voor een optimale inzet en bezetting van de medewerkers van de productie- en logistieke afdelingen. Daarnaast geef je op juiste wijze uitvoering aan het lokale personeelsbeleid.


Naast de verantwoordelijkheden op personeelsniveau, hou jij je bezig het met volgende:

 • Verantwoordelijk voor de continuïteit van de productieorganisatie op middellange en lange termijn;
 • Verantwoordelijk voor een juiste samenwerking tussen de afdelingen binnen de eigen locatie, tussen de eigen bedrijven onderling en tussen het eigen bedrijf en externe bedrijven;
 • Mede verantwoordelijk voor het opstellen en realiseren van de masterplanning en de wekelijkse productieplanning;
 • (Mede) zorgdragen voor het naleven van wet- en regelgeving op de productielocatie;
 • (Mede) verantwoordelijk voor het plannen van onderhoud aan installaties, machines en gebouwen;
 • Op regelmatige basis maken van investeringsplannen welke je afstemt met Business Unit Manager.
 • Je rapporteert als Team Leader Production & Logistics Trucks direct aan de Business Unit Manager.


Functie-eisen

We zoeken een communicatief sterke Team Leader die sterk in zijn of haar schoenen staat. Het is belangrijk dat je een leider en organisator bent die richting durft te geven. Daarnaast ben je resultaatgericht en besluitvaardig.


Daarnaast zien we graag het volgende terug op je CV:

 • HBO werk en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar vergelijkbare ervaring;
 • Ervaring met productie management in een low cost productie organisatie.


Aanbod

 • Een internationale organisatie met constant oog voor innovatie welke volop in ontwikkeling is en waar je mee mag bouwen en groeien;
 • Samenwerking in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert; ​​​​​​​
 • We geven je alle vertrouwen en mogelijkheden om je te ontwikkelen;
 • Goede arbeidsvoorwaarden conform Cao Metalektro, waaronder 27 vakantiedagen en 13 Adv dagen;
 • Een kleine, grote organisatie: klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen en de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen. Groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en jouw persoonlijke ontwikkeling.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie 1e of volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf. PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website.


Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een bredere keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden!


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.


GEEF JE carrière

EEN BOOST 

Waar je op kunt rekenen
bij part techniek

Met onze vertrouwde werkgevers zit je altijd goed, we controleren alles van A tot Z en verzorgen het gehele traject. Persoonlijk, goed voorbereid en top werkgevers. Daar kun je op rekenen.

Gecontroleerde werkgevers

Goed salaris, goede voorwaarden

Persoonlijk contact