058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij een people manager met technisch inzicht? Heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan en heb je graag veel verantwoordelijkheid? Ben jij een coach met visie? Dan heeft PART Techniek misschien wel de uitdaging voor je!


Organisatie

De opdrachtgever van PART Techniek is een first tier supplier van zeer complexe fijnmechanische– en mechatronische modules met fabricage eisen tot 1 duizendste millimeter nauwkeurig. Ze opereert in uiteenlopende industrieën, zoals de semiconductor-, medische-, defensie-, en (aero)space-industrie. Al in een vroeg stadium is zij betrokken bij nieuwe technologische ontwikkelingen en zorgt voor de rechtstreekse implementatie hiervan in industriële toepassingen.


Functie

Als Teamleider ben je (mede)verantwoordelijk voor het vaststellen van het strategisch beleid van jouw teams binnen de verschillende afdelingen. Daarnaast draag je zorg voor het zodanig organiseren van jouw teams dat de continuïteit gewaarborgd is en blijft en dat er een optimaal resultaat gerealiseerd wordt. Je geeft leiding aan max 25 werknemers en coördineert de werkzaamheden. Vakinhoudelijk begrijp jij de mensen binnen je afdeling en ben jij een volwaardig gesprekspartner voor hen. Je bent een leider met oog voor optimalisatie en efficiency. Vanuit jouw LEAN kennis ben je continue bezig met het doorvoeren van verbeteringen, samen met je teams. Je rapporteert aan de Operations Manager.


Wie zijn ‘jouw teams’?

Tijdens de sollicitatieprocedure wordt er gezamenlijk met jou besproken welke teams het beste bij jou past en hoe er exact invulling gegeven kan worden aan deze rol. Voor je beeldvorming zijn er diverse afdelingen bij de opdrachtgever van PART Techniek met ieder hun eigen expertise binnen verspaningstechniek. Je kunt hierbij denken aan conventionele verspaning, CNC verspaning en vonkverspaning. Daarnaast specifieke kwaliteits- en meetafdelingen.


Jouw verantwoordelijkheden

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het aansturen en ontwikkelen van het team. Je neemt hen actief mee in de ontwikkelingen van de organisatie, efficiencyverbetering en optimalisatie. Je stimuleert en ontwikkelt kwaliteitsbewustzijn binnen het team. Je stelt (in samenspraak met het management) het strategisch afdelingsbeleid vast en de daar bijhorende teamdoelstellingen. In je dagelijkse werk heb je continue oog voor veiligheid, kwaliteit, logistieke processen, technologische aspecten en kosten gedurende het productieproces en daar waar nodig stuur je bij. Je bent verantwoordelijk voor het vastleggen van werkwijzen en daar waar mogelijk voer je verbeteringen door ter optimalisatie van de werkprocessen. Tevens voer je proactief de (operationele) HR-taken uit en sluit je HR aan bij (toekomstige) door te voeren personele aangelegenheden.


Functie-eisen

Jij bent sterk in het plannen en organiseren van activiteiten. Je hebt uitstekende leidinggevende vaardigheden en bent besluitvaardig. Op coachende wijze stimuleer en motiveer jij anderen en je weet anderen te overtuigen. Je stelt je flexibel op en hebt een vooruitziende blik op zaken. Je hebt een duidelijke visie en neemt verantwoordelijkheid in jouw rol.


Wij zijn op zoek naar een kandidaat die verantwoordelijkheid kan en wil dragen, gaat voor resultaat samen met het team en een sterk oog voor kwaliteit heeft. Een manager die vooruit kijkt en dichtbij de mensen staat. Een professional met technisch inzicht die werknemers kan motiveren het beste uit zichzelf te halen. Verder:

  • Afgeronde technische opleiding en HBO werk-denkniveau;
  • Ervaring in het aansturen van medewerkers;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Een gezonde dosis ondernemerschap en verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Verspaning achtergrond is een pré;
  • Meetkamer of meetsystemen achtergrond is een pré.


Aanbod

De opdrachtgever van PART Techniek biedt de mogelijkheid om te werken binnen een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidinggevende positie in de markt en een zeer aansprekende projectenportefeuille. Onze organisatie wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er oog en oor is voor elk individu. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat zebedenken en doen. Uiteraard verwachten ze dit ook van onze nieuwe collega. We bieden een bovengemiddeld salaris en opleidingsmogelijkheden. Daarnaast krijg je 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen (cao Metalektro).


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.