058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij bekend met en heb jij kennis van logistiek en kun jij werken volgens bepaalde procedures? Hou je van een uitdaging in hectische logistieke omgeving en wil je een vervolgstap maken in je logistieke carrière?


Organisatie

Onze opdrachtgever is marktleider op het gebied van deursystemen voor het openbaar vervoer. Zij bieden de modernste technologie, duurzame producten van hoge kwaliteit en op maat gemaakte oplossingen om de passagierservaring te verbeteren en de uitvaltijd te verminderen. Onze opdrachtgever richt zich op deursystemen voor intensief stedelijk passagiersvervoer. Wat 25 jaar geleden begon, is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met vestigingen in Bolsward, UK, USA, Hong Kong en Australië. Inmiddels werken ongeveer 200 medewerkers met veel enthousiasme en plezier bij onze opdrachtgever.


Functie

Het Team Logistics is voornamelijk verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van inkomende materiaalstroom, voorraad efficiëntie en kwaliteit van de uitgaande stroom, inclusief busdeuren, onderdelen en verpakkingen. Als teamleider is het jouw missie om je team te ondersteunen zodat zij hun werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren terwijl ze overzicht houden over de processen, analyses maken op basis van de Lean 4C methode voor probleemoplossing en het aanturen van de implementatie van verbeteringen om een slimmere manier van werken te creëren. Je bent verantwoordelijk voor People management, inclusief selectie, ontwikkeling, doelen stellen en performance management. Ook zorg je voor een algemeen hoge mate van betrokkenheid.


Je werkt nauw samen met de Teamleader Production om gezamenlijk tot een logistiek-en productieproces te komen. Beide teams zijn een onderdeel van de afdeling Supply Chain.


Functie-eisen

 • Relevante HBO denk- en werkniveau (bijvoorbeeld Industrial Engineering en Management Science, Bedrijfskunde, Supply Chain of Engineering);
 • Ervaring met planning en logistieke processen;
 • Bewezen ervaring in het aansturen van verandering met behulp van probleemoplossende methoden zoals 4C’s;
 • Kennis van ERP systeem. Brede logistieke kennis;
 • Je bent schriftelijk en mondeling sterk in de Engelse en Nederlandse taal (en bij voorkeur ook de Duitse taal);
 • Je bent een teambuilder met goede sociale vaardigheden;
 • Je bent analytisch, gestructureerd, volhardend in het handelen op basis van beschikbare informatie;
 • Collega’s kun jij enthousiasmeren voor Lean denken als zakelijke noodzaak;
 • Leiderschapsvaardigheden, resultaatgerichtheid, handelen in een veranderende omgeving;
 • Goede netwerkvaardigheden, in staat om op meerdere niveaus van de organisatie te werken, van teamlid op de werkvloer tot de leidinggevende


Aanbod

 • Een internationale organisatie met constant oog voor innovatie welke volop in ontwikkeling is en waar je mee mag bouwen en groeien;
 • Samenwerking op een professionele manier in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert;
 • Goede arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden;
 • Alle vertrouwen en mogelijkheden om je te ontwikkelen.


Een kleine, grote organisatie: korte lijnen en de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen; groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en jouw persoonlijke ontwikkeling.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of deze functie de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


PART Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. PART Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar.


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.