058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij energiek, motiverend, coachend en inspirerend? Word je enthousiast van leiding geven aan en coachen van een groep engineers met passie voor techniek?


Organisatie

Onze opdrachtgever ontwikkelt en realiseert de meest uiteenlopende projecten voor de markt van (complexe) machinebouw. De projecten variëren van een deelontwikkeling of een proof of principle-opstelling tot complete machines en totaalsysteemoplossingen voor de klanten in de machinebouw.


Vanuit de vestiging Groningen, gestart in 2017, werken inmiddels zo’n 35 medewerkers dagelijks aan innovatieve en uitdagende projecten. De groep mechanical engineering (ME) bestaat momenteel uit een 9-tal engineers die in multidisciplinaire teams werken aan deze projecten. De engineers ontwerpen, detailleren en assisteren bij assemblage en in bedrijfsspelling.


Functie

Als groepsleider bent je primair verantwoordelijk voor het goed functioneren van de groep in de ruimste zin van het woord, inclusief kwaliteit, processen, personeel en werkbezetting. Je draagt bij aan het (verder) ontwikkelen van de engineers en je borgt hierbij ook de competenties in je team. Je faciliteert het opzetten en verbeteren van werkmethodieken. Naast het ontwikkelen, coachen en beoordelen van je mensen, heb je operationele taken zoals het toewijzen van medewerkers aan projecten en het monitoren van de bijdrages. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en de efficiency van het werk van je medewerkers in de projecten. Daar waar nodig kun je zelf nog eens operationeel bijspringen als dat noodzakelijk is.


Functie-eisen

  • Afgeronde (technische) hbo+/wo-opleiding, bij voorkeur Mechanical Engineering of vergelijkbaar;
  • Meerdere jaren ervaring met het ontwikkelen van systemen van concept tot realisatie;
  • Ervaring met het (technisch) leiden van teams in een R&D setting;
  • Sterke communicatieve vaardigheden op alle niveaus (team, klant en intern);
  • Je bent een bruggenbouwer, tussen mensen, afdelingen, en projecten;
  • Je bent een inspirerende persoonlijkheid; een people manager;
  • Je herkent jezelf in de DEMCON-kernwaarden: betrokken, klantgericht en samenwerken;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Aanbod

Bij onze opdrachtgever kom je terecht in een groeiend en innovatief bedrijf. Ze worden gedreven doordat ze écht iets kunnen bijdragen aan de maatschappij. In multidisciplinaire teams nemen ze de verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leveren en door te gaan totdat het systeem werkt. Dit biedt jou veel uitdaging, afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid tot verdere opleiding, zodat jij kunt doorgroeien. Eigen initiatief wordt toegejuicht en je krijgt daar alle ruimte voor. Daar horen een marktconform salaris en flexibele arbeidsvoorwaarden bij.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.