058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Ben jij de people manager die goed kan schakelen tussen verschillende taken in een dynamische omgeving? Voor de afdeling Assembly bij de opdrachtgever van PART Techniek zijn we op zoek naar een Teammanager.


Organisatie

Hoe verpak je zo snel mogelijk artikelen in een exact op maat gemaakte verpakking? Wij werken iedere dag aan oplossingen voor deze vraag. De wereld van de opdrachtgever van PART Techniek is een dynamische wereld en staat geen seconde stil. Door te innoveren voorzien zij de wereld van revolutionaire, maar vooral ook duurzame oplossingen voor pakketpost. Innoveren en verbeteren zit al vanaf 1924 in de genen van dit bedrijf.


Functie

Als Teammanager Assembly geef je leiding aan 25 tot 50 medewerkers die werkzaam zijn binnen de afdeling Assemblage. Je zorgt ervoor dat de continuïteit gewaarborgd blijft binnen de afdeling en dat er een optimaal resultaat gerealiseerd wordt, rekening houdend met prioriteiten en wijzigende omstandigheden. De kwaliteit van de door de Assemblage afdeling gerealiseerde productie staat hoog in het vaandel, net als het naleven van de voorschriften voor Arbo, Veiligheid en Milieu.


Je bent als teammanager bevoegd tot het nemen van acties en maatregelen om afdelingsdoelstellingen te kunnen realiseren. Je bent onderdeel van het OG (ondersteunende groep), samen met het OG werk je aan diverse verbeteringen op de werkvloer.


Vakinhoudelijk begrijp jij de mensen binnen de afdeling en ben jij een volwaardige gesprekspartner voor hen. Daarnaast stel je de voortgangs- en gespreksrapportages op ten behoeve van beoordelen en kijkt naar de opleidingsbehoefte van medewerkers. Je bent actief bezig met het opvolgen, sturen en het terugdringen van ziekteverzuim.


Functie-eisen

De afdeling Assembly van de opdrachtgever van PART Techniek is op zoek naar een people manager die goed kan schakelen tussen verschillende taken in een dynamische omgeving. Je neemt de medewerkers actief mee in de ontwikkelingen van de organisatie, efficiencyverbetering en optimalisatie. Je stimuleert en ontwikkelt kwaliteitsbewustzijn binnen de afdeling.


En dat vul je nog eens aan met:

  • Ervaring in het aansturen van medewerkers;
  • Minimaal een afgeronde (technische of bedrijfskundige) hbo opleiding of min. 5 jaar ervaring op een vergelijkbare functie;
  • Een proactieve houding, zowel klant- als kwaliteitsgericht;
  • Affiniteit met techniek;
  • Heldere en krachtige communicatie, je bent iemand die makkelijk verbindingen weet te leggen;


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.