058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Steek jij graag de handen uit de mouwen en heb je technisch inzicht? En wil jij graag leuk en uitdagend werk, en gelijk een vaste baan? Dan komt Part Techniek graag met je in contact voor de vacature van ‘Technisch Assemblagemedewerker’.


Organisatie

De opdrachtgever van Part Techniek is een innovatief bedrijf dat aan de vooravond van grote groei staat. Voor haar zoekt PART techniek mensen die net dat stapje extra willen zetten. Die ervan houden om de uitdaging aan te gaan de groei in goede banen te leiden, pro-actief potentiële problemen ‘tackelen’ maar die vooral zin hebben om er vol voor te gaan.


Functie

De technische assemblagemedewerker waar Part Techniek naar op zoek is heeft een hands-on-mentaliteit en houdt zich bezig met allround technische en magazijnwerkzaamheden. De machines worden in onderdelen aangeleverd, en worden dan in sub-assemblies / pakketten samengesteld. Het monteren en samenstellen en inbouwen van componenten gebeurt onder supervisie van een chef werkplaats. Maar op vrij korte termijn wordt jij verantwoordelijk voor (delen van) de machines. Omdat ze in onderdelen worden aangeleverd is het belangrijk dat er een logisch magazijnsysteem is. En dat dit netjes wordt bijgehouden zodat alles terug te vinden is (of op tijd bijbesteld wordt). Dit is dan ook onderdeel van jouw werkzaamheden.


Functie-eisen

Om de functie van Assemblagemedewerker van Part Techniek naar tevredenheid en plezier uit te kunnen voeren denken we dat de ideale kandidaat voldoet aan de volgende punten:

  • Je bent een enthousiaste persoonlijkheid en hebt interesse in innovatieve techniek,
  • Je hebt een gemotiveerde werkhouding en houdt ervan om samen de schouders eronder te zetten.
  • Je kunt sleutelen, tekening lezen en wilt je verder ontwikkelen.


Aanbod

  • Een marktconform salaris gebaseerd op ervaring en opleiding.
  • Gelijk een vaste baan bij de opdrachtgever van Part Techniek.
  • Goede persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, de opdrachtgever van Part Techniek is nadrukkelijk op zoek naar collega’s die met het bedrijf mee willen groeien.


Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de functie van ‘Assemblage medewerker’ van Part Techniek, maar nog niet helemaal overtuigd dat dit wel eens die mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je sollicitatie op de vacature van Assemblagemedewerker van Part Techniek graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel. Maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.