058 833 0001 info@parttechniek.nl

Introductie

Heb jij het in je om de verschillende partners van onze opdrachtgever mee te nemen met de ideeën, richting en doelstellingen van het bedrijf en deze vervolgens te coördineren? We zijn op zoek naar een daadkrachtige slimme HBO’er (TBK of Industrial Engineering & Management) met interesse in software/ elektrotechniek (ontwikkeling)


Organisatie

De opdrachtgever van PART Techniek biedt een premium en gebruiksvriendelijke elektronisch- /software-systeem voor diverse toepassingen.


Functie

Samen met de technisch directeur ben je actief met het inventariseren van kansen bij klanten, en bepaal je hoe waar wel of niet op in te springen. Je zult in deze functie niet zozeer technisch enorm de diepte ingaan, maar tijdens je werk zal je er wel steeds meer van meekrijgen en daardoor je uiteindelijk toch ‘Product Specialist’ kunnen noemen. Je denkt mee aan een roadmap/ontwikkelplan van het bedrijf en de producten. Er wordt gewerkt met verschillende (externe) partners die hun deel leveren aan nieuwe ontwikkelingen. Zoals op software-,elektronica- en mechanisch gebied. Jij zorgt voor de organisatorische coördinatie van deze ontwikkelteams en je ondersteunt klanten, en de sales- en serviceafdelingen. Bijvoorbeeld in de voorbereiding van presentaties en overleggen. Kortom; een leuke afwisselende, dynamische baan bij een innovatief groeiend bedrijf waar meedenken en input geven erg gewaardeerd wordt.


Functie-eisen

Bijvoorkeur HBO TBK (technische bedrijfskunde) of een technische opleiding op MBO/HBO niveau. Onze opdrachtgever staat ook voor een schoolverlater.


Beschik jij over deze competenties?

  • Je bent niet bang om je mening te geven, je komt met nieuwe ideeën en maakt je hier hard voor.
  • Je staat stevig in je schoenen. Tegenslagen of ‘nee, gaan we nu niet doen’ horen er soms bij, maar daardoor laat jij je niet uit het veld slaan.
  • Gedrevenheid, doorzettingsvermogen, verantwoordelijks gevoel en eigenaarschap zijn belangrijke eigenschappen in deze functie.
  • Je hebt inzicht. Je bent goed in staat om strategie te vertalen naar tactische en operationele acties
  • Je hebt bij voorkeur bij voorkeur HBO TBK (technische bedrijfskunde) of de master Industrial Engineering & Management afgerond en affiniteit met techniek.


Aanbod

  • Een internationale organisatie met constant oog voor innovatie welke volop in ontwikkeling is en waar je met ons mee mag bouwen en groeien;
  • Samenwerking op een professionele manier in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert;
  • Goede arbeidsvoorwaarden;
  • De organisatie geeft je alle vertrouwen en mogelijkheden om je te ontwikkelen.

Inlichtingen

Ben je nieuwsgierig geworden, maar nog niet helemaal overtuigd of de functie van Product Specialist de mooie volgende stap in je carrière kan zijn? We vertellen je graag meer over deze functie of regelen een vrijblijvende kennismaking bij onze opdrachtgever om eens een kijkje te nemen binnen het bedrijf.


Part Techniek heeft niet alle vacatures online staan. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid en publiceren we op hun verzoek niet de vacature op onze website. Een belletje of kennismaking biedt dan ook vaak de kans op een brede keuze uit prachtige nieuwe kansen/mogelijkheden voor je carrière.


Sollicitatie

We zien je reactie graag tegemoet als je jezelf herkent in het functieprofiel, maar ook als je jezelf daar niet compleet in herkent terwijl je wel op zoek bent naar een baan in de techniek. In dat geval komen we graag met je in contact. Part Techniek zoekt voor diverse branches techneuten. Of het nou gaat om een leuke baan in de machinebouw, industriële montage, technische dienst of juist een baan in de engineering. Wij hebben meerdere mogelijkheden beschikbaar. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Bel, mail of app ons gerust voor een uitgebreide toelichting.